Gazete Vatan Logo
Yeni Malatya Spor Malatyaspor'da Sergen Yalçın ile yollar ayrıldı

Malatyaspor'da Sergen Yalçın ile yollar ayrıldı

Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yollar ayrıldı.

Malatyaspor'da Sergen Yalçın ile yollar ayrıldı

Yeni Malatyaspor Kulübü, teknik direktör Sergen Yalçın ile yollarını ayırdı. Kulüp Başkanı Adil Gevrek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yönetim kurulumuzca yapmış olduğumuz toplantı sonucunda almış olduğumuz karar gereği teknik sorumlumuz Sergen Yalçın ve ekibiyle yollarımızı ayırma kararı almış bulunmaktayız. Kendisi ve ekibine teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diyoruz." ifadelerini kullandı.
TAKIMIN BAŞINDA ALİ RAVCI OLACAK
BtcTurk Yeni Malatyaspor'da Ali Ravcı, Medipol Başakşehir maçında takımın başında olacak. BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Sergen Yalçın ayrılığının ardından Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
Gevrek, Sergen Yalçın'a emekleri için teşekkür ederken, "Karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrıldı ama sonuçta yönetim kurulumuzca aldığımız bir karar ve dostça ayrıldık. Dostça ayrıldık ve konuştuk. Bundan sonra gelecek ismi açıklamak doğru değil, daha taze bir ayrılık oldu. Sergen Yalçın'a emeklerinden dolayı teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum" dedi.

Haberin Devamı