Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Manavgat, İzmir'e yenildi

Manavgat, İzmir'e yenildi

TÜRKİYE Voleybol 2'nci Ligi 1'nci Grup'ta Manavgat Bahçeşehir Koleji, İzmir ekibi Saint Joseph'e 3-2 mağlup oldu.

Manavgat, İzmir'e yenildi

Türkiye Voleybol 2'nci Ligi 1'nci Grup'ta 4'ncü hafta karşılaşması Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu'nda Manavgat Bahçeşehir Koleji ile Saint Joseph arasında oynandı. Karşılaşmanın ilk setinde üstün bir oyun sergileyen konuk ekip Saint Joseph oldu. Basit hatalarla kolay sayı kaybeden Manavgat Bahçeşehir Koleji ilk seti 18-25 rakibine verdi. İkinci sette form grafiği sürekli yükselen Talha'nın katkısıyla Manavgat Bahçeşehir Koleji toparlanarak rakibin de üst üste yaptığı hatalarla ikinci seti 25-15 kazandı.

Manavgat Bahçeşehir Kolejli oyuncular sık hata yapınca, bunları değerlendiren Saint Joseph üçüncü seti zorlanmadan 18-25 aldı. Karşılaşmanın hakemi Yusuf Şahin, bu sette sık itiraz eden Saint Joseph Antrenörü Osman Kürekçi'ye sarı kart gösterdi. Dördüncü sette rakibine oranla üstün bir oyun çıkaran Manavgat Bahçeşehir Koleji seti 25-17 aldı. 4 set sonunda 2-2 beraberlik olunca karşılaşmada tie-break setine geçildi. Tie-break setine hızlı başlayan Saint Josephli oyuncular 7-15'lik skorla bu seti alarak sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Bahçeşehir Koleji Antrenörü Murat Soydan, "Rakibimizi tebrik ediyoruz. Yavaş yavaş form tutmaya başladık. İnşallah önümüzdeki maçlarda galip gelmek istiyoruz. Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Çok iyi oynamadık açıkçası, bazı problemlerimiz var onları aştığımız zaman galibiyetlerin geleceğine inanıyoruz" dedi.

Saint Joseph Antrenörü Osman Kürekçi de "Genç takımların karşılaşması oldu. Bizim takımdan iki oyuncumuz 19, üç oyuncumuz 18 yaşında. Oyunda inişler çıkışlar oldu, istikrar tutturamadık, inşallah önümüzdeki maçlarda daha iyi olacak" diye konuştu.