Gazete Vatan Logo
Futbol Mancini konuştu: 'Alex Telles'i...'

Mancini konuştu: 'Alex Telles'i...'

Celtic'i penlatılarla deviren Galatasaray'da teknik direktörü Roberto Mancini maçın ardından konuştu.

Mancini konuştu: 'Alex Telles'i...'

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini Celtic galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. İtalyan hoca Alex Telles transferi hakkında bilgisi olmadığını belirterek şunları söyledi:

"Hazırlıklar iyi gidiyor. Turnuva bizim için çok önemliydi. İtinci yarıda bizi çok önemli maçlar bekliyor. Ajax ve celtic gibi iki takımı yendik. Futbolcularım istekli çalışıyor. Sabah antrenman yaptılar akşam maça çıktılar. Daha fazla antrenmanla daha güçlü olacağız.

Bir takımın daha iyi işler yapması için beraber daha çok vakit geçirmeli. Biz yeni yeni bir araya geliyoruz. Daha çok bir araya gelerek güzel sonuçlar alacağız."

Şu an alex tales ile ilgili ne olduğunu bilmiyorum. Bugün melo farklı yerde oynadı. Bu tur turnuvalarda futbolcularımızı farklı yerlerde kullanarak performanslarını görmek istedim. Emre de oyin kurucu gibi oynuyordu."

AYSAL'DAN KUTLAMA

Bu arada Celtic maçının ardından sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal, teşekkür mesajı yayınladı.

Aysal mesajda, "Antalya'da oynanan Turkish Airlines Antalya Cup turnuvasında Galatasaray'ımızın adına yakışır bir futbol oynayarak sezonun üçüncü kupasını müzemize kazandıran tüm ekibimizi, başta Teknik Direktörümüz, teknik ekibimiz ve değerli futbolcularımız olmak üzere yürekten tebrik ediyor, tek tek alınlarından öpüyorum.

Hazırlık karşılaşmaları olmasına rağmen takımımızı Antalya'da yalnız bırakmayarak tribünler tek bir koltuk boş kalmamacasına dolduran taraftarlarımıza da bir kez daha teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı