Gazete Vatan Logo
Futbol MANU'dan Southamptonlı yıldıza 30 milyon

MANU'dan Southamptonlı yıldıza 30 milyon

Louis van Gaal'in menajerlik koltuğuna oturmasından sonra transfer piyasasında sürekli hareketli olan Manchester United, rotasını Southampton'ın yıldızına çevirdi.

MANU'dan Southamptonlı yıldıza 30 milyon

İngiltere Premier Lig'in dev kulüplerinden Manchester United'ın, Southampton'da yıldızı parlayan Fransız orta saha Morgan Schneiderlin'in peşinde olduğu iddia edildi.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Manchester United, Schneiderlin için 30 milyon euroluk bir bütçe hazırladı. Ara transfer döneminde imzaların atılmasını istediği belirtilen Kırmızı Şeytanlar'ın menajeri Louis van Gaal'in, bu transferin yaza kalmamasını istediği belirtildi.

Arsenal ve Liverpool gibi kulüplerin de gündemine gelen ancak Southampton'ın satmak istememesi nedeniyle yaz aylarında gerçekleşmeyen transferin, 30 milyon euro gibi bir bedelle olabileceğini altı çizildi.

Manchester United Menajeri Louis van Gaal'in, Schneiderlin'e yönelmesindeki önemli faktörlerden birinin Roma'nın Kevin Strootman'ı satmaması olduğu ifade edildi.

Orta sahada defansif bir rol oynayan Morgan Schneiderlin, bu sezon Southampton formasıyla çıktığı 20 resmi maçta 4 gol atmayı başardı.