Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe ManU lider Kanarya 2. olur

ManU lider Kanarya 2. olur

Ersin Düzen'e göre zor bir kura çeken sarı-lacivertlilerin en büyük artısı fikstür:

ManU lider Kanarya 2. olur

Sarı-lacivertliler, işi son maça bırakmayabilir. Zorya’dan alınacak 6 puan, Kuytlı Feyenoord’u Kadıköy’de devirmek, iki Manchester United maçından en az 1 puan çıkarmak turun anahtarı

ŞU bir gerçek ki F.Bahçe zor bir kura çekti. Görünen o ki kağıt üzerinde Manchester United, grubun favorisi, F.Bahçe ise Kuyt’ın takımı Feyenoord’la birlikte 2.’lik mücadelesi yapacak. Ancak Jose Mourinho’nun UEFA Avrupa Ligi maçlarına bakışı da İngiliz ekibinin, dolayısıyla grubun kaderini değiştirebilir.

BANA göre fikstür avantajı temsilcimizde. Ukrayna temsilcisinden alınacak 6 puanın yanı sıra Feyenoord’u Kadıköy’de yenmek ve iki Manchester maçından en az 1 puan çıkarmak sarı-lacivertlilere hem moral kazandıracak hem de işin Hollanda’daki son maça kalmasını engelleyecektir.

İYİ MÜCADELE ŞART

F.BAHÇE’DE hem hoca yeni hem oyuncular. Sarı-lacivertlilerin eylül sonuna kadar ritm kazanması için zamana ihtiyacı var. İşte tam da bu süreci fikstür avantajıyla geçecektir diye düşünüyorum F.Bahçe’nin. Ancak hangi hesabı yaparsanız yapın, iyi mücadele etmediğiniz takdirde hiçbirinin önemi yok.

Haberin Devamı

HER şeye rağmen ben Kanarya’nın Feyernoord’un bir adım önünde olduğunu düşünüyorum. Bu popülist bir yaklaşım olarak algılanmasın ama sarı-lacivertliler bence tur atlamaya yakın taraf.