Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Marcelo ilk kez konuştu! Bakın neler dedi?

Marcelo ilk kez konuştu! Bakın neler dedi?

Lyon'a imza atan Marcelo, transferinin ardından ilk kez konuştu

Marcelo ilk kez konuştu! Bakın neler dedi?

Beşiktaş’ta 1.5 sezon geçiren ve bu süreçte iki şampiyonluk birden yaşayan Marcelo Guedes, Fransız ekibi Lyon’a 7 milyon Euro’ya (28 milyon TL) transfer olmuştu.

Siyah-Beyazlı taraftarların gitmesine çok üzüldüğü Marcelo, bu süreci ve gelecekle ilgili hedeflerini FANATİK’e anlattı.

Brezilyalı futbolcu şunları söyledi:

“Lyon bir süredir beni istiyordu. Beşiktaş’a tekliflerini yaptılar. İki tarafta da bu konuda stres yaratacak bir durum yoktu. Menacerim de görüşmelerde çok iyi bir iş yaptı. Kulüp, ekonomik sebeplerden dolayı teklifi kabul etti, ben de ardından gitme kararı aldım. Kulübe para kazandırarak gittiğim için mutluyum. Beşiktaş’ta iyi bir performans gösterdiğimi düşünüyorum. Ancak yeni bir rekabet ve başka büyük bir ligde oynamanın nasıl olduğunu yaşamak istiyorum.”

‘Beşiktaş’ı asla unutamam’

“Bundan sonraki hedefim, Brezilya Milli Takımı’na seçilmek. Fransa Ligi ve Lyon da bana bu konuda yardımcı olacaktır. Fransa Ligi, Brezilya’da çok fazla seyredilen bir lig. Lyon’da başarılı olmak ve kupalar kazanmak istiyorum. Elbette Beşiktaş’ı ve muhteşem taraftarını asla unutamam. Buraya geldiğimde Hannover küme düştü, ben ise şampiyonluk yaşadım. Sonra da bir kez daha şampiyon olup, Devler Ligi’nde oynama şansını yakaladım. Hayatımdaki en iyi zamanları Türkiye’de geçirdim. Bu bir son değil, umarım Beşiktaş’la yollarımız tekrar kesişecektir.”

Haberin Devamı

(Fanatik)