Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Marco Fabian imzaya geldi

Marco Fabian imzaya geldi

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Meksikalı futbolcu Marco Fabian, İstanbul'a geldi.

Marco Fabian imzaya geldi

E.Frankfurt’tan 1.5 milyon Euro’ya transfer edilen Marco Fabian ile bugün mukavele imzalanacak. 29 yaşındaki oyuncu da yıllık 1.5 milyon Euro alacak.

F.BAHÇE’NİN Diego Reyes’ten sonra diğer bir Meksikalı transferi Marco Fabian dün İstanbul’a geldi. Giuliano’nun takımdan ayrılmasının ardından ofansif orta saha arayan sarı-lacivertliler Beşiktaş’ın da gündeminde olan 29 yaşındaki futbolcunun kulübü Eintracht Frankfurt’u 1.5 milyon Euro bonservis karşılığında ikna etmişti.
YILLIK 1.5 milyon Euro alacak Meksikalı futbolcu Frankfurt’tan kalkan uçakla TSİ 19.45’te İstanbul Atatürk Havalimanı’na ulaştı. Fabian’ı kulüp yetkililerinden Baturalp Soydaş karşıladı. 29 yaşındaki futbolcunun bugün sağlık kontrolünden geçmesi ve resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.
9 MAÇTA OYNADI
FUTBOLA Meksika ekibi takımlarından Guadalajara’da başlayan Marco Fabian, ardından Chivas, Cruz Azul ve E.Frankfurt formalarını giydi. Sakatlık yüzünden geçen sezon 9 karşılaşmada süre alan ve 1 gole imzasını atan oyuncunun, yaz döneminde sağlık problemlerinden tamamen kurtulduğu öğrenildi.

Haberin Devamı