Gazete Vatan Logo
Galatasaray Mariano'nun bitmesi an meselesi!

Mariano'nun bitmesi an meselesi!

Brezilyalı sağ bekle her konuda anlaşan Galatasaray’ın, oyuncunun kulübü Sevilla ile de ufak pürüzleri çözmesi artık an meselesi. Herhangi bir aksilik olmazsa 31 yaşındaki futbolcu, en geç pazartesi gününe kadar İstanbul’a ayak basacak.

Mariano'nun bitmesi an meselesi!

Önümüzdeki sezon Süper Lig’de şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Galatasaray, yıldızları kadrosuna katmaya devam ediyor...

Başkan Dursun Özbek’in, “Uçaklar inmeye devam edecek” sözünün ardından İstanbul’a gelmesi beklenen ilk isim, Sevilla’nın sağ beki Mariano Ferreira. Sarı-Kırmızılılar, 31 yaşındaki oyuncuyla yıllık 2.2 milyon Euro üzerinden anlaşma sağlamıştı. İspanyol kulübüne de bonservis bedeli olarak 4.6 milyon Euro verileceği bildirildi.

Tarafların aradaki ufak pürüzleri çözmesinin artık an meselesi olduğu ve tecrübeli futbolcunun, en geç pazartesi gününe kadar Türkiye’ye gelmesinin beklendiği öğrenildi.

Yerine Lille’den Corchia’yı aldılar

Son olarak Sevilla’nın Japonya’daki yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki kampına da dahil edilmeyen Mariano, geçen sezon Kırmızı-Beyazlılar’da 42 maça çıktı ve 4 asist yaptı. Son derece istikrarlı bir oyuncu olan Sambacı’nın pozisyonuna ise Sevilla, daha önce Galatasaray’ın gündemine gelen Sebastien Corchia’yı aldı.

Lille’den transfer edilen 26 yaşındaki Fransız oyuncu ile 4 yıllık anlaşma yapıldığı ve bonservis bedeli olarak da 5 milyon Euro ödendiği bildirildi.

Haberin Devamı

(Fanatik)