Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Mario Been: "Volkan Demirel kesilemez!"

Mario Been: "Volkan Demirel kesilemez!"

Fenerbahçe’de Advocaat’la beraber çalışan Mario Been, kaleci Volkan Demirel’in yedek bırakılmasının hata olduğunu belirterek, takıma zarar verdiğini söyledi.

Mario Been: "Volkan Demirel kesilemez!"

Fenerbahçe’de 2016-17 sezonunda teknik direktör Dick Advocaat’ın yardımcısı olarak görev yapan Mario Been, Phillip Cocu’yu eleştirdi. Hollanda basınına konuşan Mario Been, Cocu’nun zor bir süreçten geçtiğini kabul etti ancak hatalarından da bahsetti.

Been, Volkan Demirel’in yedek kalmasını öne çıkararak, hatalı olduğunu belirtti, “Volkan Demirel önemli bir isim. 11 yıldır kulübün içinde. Volkan sahada olduğunda takımı bir arada tutuyor. Bana göre Volkan Demirel kesilemez, yedeğe alınamaz. Yerine transfer edilen Harun Tekin bana göre Volkan’dan daha iyi bir isim değil” dedi.

Cocu’nun Dinamo Zagreb maçı başta olmak üzere aldığı kötü sonuçları da değerlendiren Mario Been, “Bu durum oldukça sıkıntılı. Kadronun yetersiz olduğu gerekli seviyede olmadığı yorumlarını duyuyorum. Feyenoord’u çalıştırırken ben de aynı durumu yaşamıştım. Kulübün ekonomik sıkıntısı nedeniyle genç oyunculara yönelmiştik. Bu nedenle şampiyonluktan uzak kalmayı göze almıştık. Ancak bu durumu büyük kulüplerde kimse duymak istemez hele ki İstanbul’da hiç kimse istemez” diye konuştu. (Skorer)

Haberin Devamı