Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Mario Gomez son golü Kartal'a attı!

Mario Gomez son golü Kartal'a attı!

Beşiktaş'ın uzun zamandır kalıp kalmayacağıyla ilgili kararını vermesini beklediği Mario Gomez, ayrıldığını açıkladı.

Mario Gomez son golü Kartal'a attı!

Attığı 26 golle kral olup şampiyonlukta başrol oynayan Alman yıldız, “Çok düşündüm. Bu tamamen politik bir karar. Başka bir neden yok. Umarım bunu anlayabilirsiniz” dedi

UZUN zamandır gelecek sezon Beşiktaş’ta kalıp kalmayacağıyla ilgili kararını vermesi beklenen Mario Gomez dün açıklama yaptı. Kendisine ait Facebook hesabından bir açıklama yayınlayan Alman futbolcu, gelecek sezon siyah-beyazlı formayı giymeyeceğini duyurdu.
BONSERVİSİ İtalyan ekibi Fiorentina’da olan 31 yaşındaki santrfor, geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Beşiktaş’ın şampiyonluğuna 26 golle katkı yapmıştı. Düşüşe geçen kariyerini ayağa kaldırmayı başaran ve Almanya Milli Takımı’na geri dönen Gomez, Süper Lig gol kralı olmayı da başarmıştı.
NİSAN ayında ‘Beşiktaş’ta kalacağım’ dese, siyah-beyazlılar sembolik olarak 1000 Euro ödeyip Gomez’in bonservisini alacaktı. Ancak tecrübeli oyuncu, “Daha önce bir kez bunu yaptım ve sonrasında aldığım karardan pişman oldum. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız. Kulübün yapacağı hamleleri bekleyeceğim ve kararımı buna göre vereceğim” demişti.
‘BU KARAR KOLAY DEĞİLDİ’
VE Alman yıldız, merakla beklenen açıklamayı dün yaptı. “Bu kararı vermek kolay değildi” diyen Gomez, “Çok düşündüm. Beşiktaş taraftarı size şunu söylemek istiyorum, gelecek sezon çok önemli statta, muhteşem kulüpte ve muhteşem taraftarlar önünde oynayamayacak olmak çok ağır bir karar. Bu tamamen politik bir durum ve bu kararı vermemde başka hiçbir neden yok.
SON birkaç günde yaşananlar çok kötü olaylar. Umarım bunu anlayabilirsiniz. Kulübe, taraftarlara ve benim ailem gibi olan insanlara çok teşekkürler. Harika zamanlarım oldu. Üst seviyede fantastik bir şampiyonluk kazandık. Umarım bu politik problemler barışçıl yollarla kısa sürede çözülür. O zaman yeniden Beşiktaş’ta oynamak harika olur. Geçtiğimiz sene kulüp ve ülke benim kalbimde çok önemliydi. Umarım sizleri yeniden görürüm” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı