Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Mario Gomez'de mutlu son

Mario Gomez'de mutlu son

Beşiktaş, Mario Gomez'i bekliyor... Siyah-beyazlı kulüp, Alman golcüyle anlaştı. Gomez'in yarın saat 14:15'te İstanbul'da olması bekleniyor.

Mario Gomez'de mutlu son

Fiorentina ve 30 yaşındaki gol makinesi ile her konuda el sıkışan siyah-beyazlılar, Gomez’i bugün saat 14.15’te imza için İstanbul’a getirecek

TRANSFER dönemine ezeli rakiplerine göre sessiz giren Beşiktaş, bombaları patlatmaya bir başladı, pir başladı. İlk olarak Tosic ve Beck’i, geçtiğimiz günlerde ise Porto’dan eski yıldızı Ricardo Quaresma ile Gremio’dan Rhodolfo’yu renklerine katan siyah-beyazlılar, dün de taraftarların uzun süredir yolunu gözlediği Mario Gomez’i resmen bitirdi.
GÜNLERDİR devam eden görüşmelerin ardından Fiorentina ve Alman gol makinesi ile her konuda el sıkışan Kartal, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na “Mario Gomez’in transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü Fiorentina ile görüşmelere başlanmıştır” açıklamasını yaparak taraftarlarını mest etti.
30 yaşındaki yıldız bugün saat 14.15’te uçakla Atatürk Havalimanı’na gelip İstanbul’a ayak basacak ve yarın sağlık kontrollerinden geçecek.

5.5 MİLYON EURO ALACAK
TARAFTARLARIN görkemli bir karşılama yapmaya hazırlandığı Gomez’in adı transfer döneminin başında adı G.Saray ile de anılmış, fakat yüksek bonservisi gerekçe gösteren Cimbom oyuncudan vazgeçmişti. İtalyan ekibine herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek olan Beşiktaş ise Alman forvete yıllık 5.5 milyon Euro garanti ücret verecek.
3 SİLAHŞÖRLER TAMAMLANDI
VATAN, 17 Haziran’da Beşiktaş’ın Ricardo Quaresma, Rhodolfo ve Mario Gomez üçlüsünü renklerine bağlayacağını duyurmuştu.

Haberin Devamı