Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Mario Gomez itiraf etti

Mario Gomez itiraf etti

Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez, ülkesi basınına Türkiye'deki günleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Mario Gomez itiraf etti

İstanbul'a gelirken çevresinde bu kararından şüphe duyan insanlar olduğunu belirten Gomez; "Daha önce İstanbul'da bulunmayan insanlarla konuşurken bana 'Sen çıldırdın mı? Floransa'dan İstanbul'a giderek iki sınıf aşağı iniyorsun.' dediler. Ama hiçbirinin Türkiye'den ve Türkiye'deki futboldan haberi yoktu. Tüm bu görüşlerin ardından İstanbul'a gitmenin hata olacağını düşündüm ancak buraya daha önce gelen insanlar 'İstanbul'dan teklif aldıysan derhal değerlendir. Hayatının en güzel yıllarını geçireceksin.' deyince kararımı verdim." diyerek Türkiye'ye geliş serüvenini özetledi.

"ŞENOL GÜNEŞ İLE TANIŞTIĞIMDA..."

Beşiktaş'taki ilk günlerini ve form tutma sürecini anlatan golcü oyuncu; "İstanbul'daki yeni hocam Şenol Güneş ile tanıştığımızda hazırlık için ne gerekiyorsa yapacağımı söyledim. Forma girmek için 4 haftaya ihtiyacım vardı. İlk dönemde temel idmanlarla hem takıma alışma hem de vücut olarak güven kazanmayı amaçladım. Sonrasında kendimi buldum." dedi.

JOACHIM LOW'DEN TELEFON

Almanya Milli Takımı'nın 2015'te yaptığı son iki maçın kadrosuna dahil olmasını da anlatan Gomez; "Joachim Löw'den telefon geldi. Bana kadroya girmeyi hak ettiğimi söyledi. Bunu yalnızca attığım gollerden ötürü değil aynı zamanda oynadığım iyi oyun ve olumlu vücut dilim sayesinde olduğunu söyledi." sözlerini kullandı.

Haberin Devamı