Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Markovic yeniden Süper Lig'e geliyor

Markovic yeniden Süper Lig'e geliyor

Eski Fenerbahçeli kanat oyuncusu Markovic Süper Lig ekiplerinden Altay'a imza atıyor...

Markovic yeniden Süper Lig'e geliyor

Spor Toto Süper Lig'de ilk sezonuna 11 yeni takviye ile flaş bir başlangıç yapan Altay, sağ kanat transferi için düğmeye bastı. Kayserispor maçında Kappel'in sağ kanatta aksaması üzerine teknik direktör Mustafa Denizli, yönetimden bu bölgeye yapılacak transferin hızlandırılmasını istedi. İzmir ekibi, F.Bahçe ile bağlarını koparmaya hazırlanan Sinan Gümüş'ün yanı sıra daha önce talip olduğu bir ismi daha listeye ekledi. Kurmaylar, bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Partizan'ın yıldız kanat oyuncusu Lazar Markovic'e de yeni bir teklif götürdü.

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Denizli'nin de uzun süredir takip ettiği 27 yaşındaki Sırp futbolcunun transferi için ısrarcı olduğu öğrenilirken, futbolcunun kulübüyle olan 1 yıllık sözleşmesi sorun teşkil ediyor. Markovic'in menajeri kanalıyla nabzını yoklayan yönetim olumlu sinyaller alırken, maddi şartların da oluşması halinde kulübü ile bağlantıya geçilecek. Bir dönem Sırp Milli Takımı'nda da 22 kez görev yapan başarılı sağ kanadın yeniden Süper Lig'e dönmeye sıcak baktığı öğrenildi. Yönetim, Sırp ekibi Partizan ile bonservis sorununu da uygun bir bedelle çözmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

HÜCUMDA FORMA SAVAŞI

SÜPER Lig'de transfer döneminde son olarak Mısır'ın Al Ahly takımında golcü Ahmed Yasser Rayan'ı resmen kadrosuna dahil eden Altay'da forvet bolluğu yaşanıyor. Siyah-beyazlı-larda Rayan ile birlikte gol-cülerin sayısı 5'e yükseldi. Geçen sezon Altay'da görev yapan Marco Paixao, Deniz Kadah ve Kazımcan Karataş bu yıl da kadroda yer alırken, Daouda Bamba ve Ahmed Yasser Rayan forma reka-betine dahil oldu. Bamba ilk maçında Kayserispor ağla-rını iki kez sarsarken, gös-terdiği performansla tam not aldı. Norveç'in Brann eki-binden transfer edilen Fildişi Sahilli golcü şimdiden cami-anın göz bebeği haline geldi. Paixao ise Altay'ın efsaneleri arasına adını yazdırdı. Takım-daki bu forma savaşından Altay karlı çıkacak.

Markovic yeniden Süper Lige geliyor