Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Marsel İlhan 3. tur için korta çıkıyor

Marsel İlhan 3. tur için korta çıkıyor

İngiltere'nin başkenti Londra'da bu yıl 129'uncusu düzenlenen Wimbledon Tenis Turnuvası, yarın üçüncü gün maçlarıyla devam edecek.

Marsel İlhan 3. tur için korta çıkıyor

Kariyerinde üçüncü kez Wimbledon'da ana tabloda mücadele etme başarısını gösteren ve ilk turda Polonyalı Jerzy Janowicz'i 3-1 yenerek turnuva dışında bırakan Marsel İlhan, yarın korta çıkacak. 28 yaşındaki raket, ikinci tur maçında Güney Afrika Cumhuriyeti'nden 14 numaralı seribaşı Kevin Anderson ile ikinci kortta karşı karşıya gelecek.

Marsel İlhan'ın maçı aynı kortta oynanacak Grigor Dimitrov - Steve Johnson ve Maria Sharapova - Richel Hogenkamp karşılaşmalarından sonra başlayacak.

Tek erkeklerde son şampiyon ve 1 numaralı seribaşı Novak Djokovic, merkez kortta günün ilk maçında dünya klasmanında 91. sırada yer alan Fin tenisçi Jarkko Nieminen ile karşılaşacak.

Korttaki diğer maçlarda tek erkeklerde 5 numaralı seribaşı Japon Kei Nishikori, Kolombiyalı Santiago Giraldo ile tek kadınlarda 1 numaralı seribaşı ABD'li Serena Williams da dünya klasmanında 93. sırada yer alan Macar Timea Babos ile tur mücadelesi verecek.

Tek erkeklerde 4 numaralı seribaşı İsviçreli Stan Wawrinka, Dominik Cumhuriyeti'nden Victor Estrella Burgos ile, 7 numaralı seribaşı Kanadalı Milos Raonic de Alman Tommy Haas ile 1. kortta üçüncü tura çıkmak için ter dökecek.

Haberin Devamı