Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Martin Skrtel imzayı attı!

Martin Skrtel imzayı attı!

Fenerbahçe'nin Liverpool'dan transferi Martin Skrtel basın toplantısı düzenledi.

Martin Skrtel imzayı attı!

Fenerbahçe'nin İngiliz kulübü Liverpool’dan transfer ettiği Slovak futbolcu Martin Skrtel, sarı-lacivertli kulübe imzayı attı.

Statta yapılan imza töreninde Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Asbaşkanlar Ali Yıldırım, İlhan Ekşioğlu ve Önder Fırat ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cenk Başak ile Selim Sapan da yer aldı.

Törende ilk olarak söz olan Mahmut Uslu: “Avrupa’nın önemli bir stoperini transfer ettik. En son Liverpool gibi bir takımın stoperiydi. Güçlü olan takımımızı daha da güçlendirdik. Fedakarlık yaptı erken geldi. Aslında milli oyuncuların 15- 20 gün istirahat etmeleri gerek. Ama UEFA milli takım oyuncuları düşünmeden ön elemeleri erken yapıyor. Uyarı yapıyoruz ama dinledikleri yok. İnşallah takıma da hayırlı ve uğurlu olur. Ben bu sene gerek ligde gerekse Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

Skrtel ise “Herkese merhaba Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte olduğum için mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Fenerbahçe sadece Türkiye’de değil Avrupa’nın her yerinde de büyüklüğünü ispat etmiş bir kulüp. Bu büyüklüğün gereğini yapmak, taraftarlarımızı mutlu etmek için elimden geleni yapacağım” dedi.

Haberin Devamı

Soruları da yanıtlayan Skrtel, Fenerbahçe’yi tercih etmesi ve Monaco hakkında, “Fenerbahçe ile ilk kontağımızı uzun zaman önce kurduk. Avrupa Şampiyonası süresince de menajerim görüşmeleri yürüttü. İngiltere’de sezon sonrası teklifler oldu ama bunlar önemli değil, geride kaldı. Ben artık buradayım. Monaco harika ve güçlü bir takım ama CL’de gruplarda olmak istiyorsak en iyilerle mücadele etmemiz gerekiyor. Orada olabilmek için her şeyi yapacağız” dedi.

Martin Skrtel, “İlk olarak Fenerbahçe’nin bana ilgisini duyunca milli takımdan arkadaşım Stoch ile konuştum. Bana bu şehirle, kulüple ilgili, taraftarla ilgili olumlu şeyler söyledi. Başlangıç için öyle bir arkadaşımın olması güzel. Bana kulübü ve şehri tanınmam konusunda yardımcı olabilir. O burada devam edecek mi belli değil ama ben şu anda onunla olmaktan mutluyum” dedi.

Yeni sistem hakkında ise Skrtel, “Biz futbolcular, oyuncular olarak hocanın fikirlerine saygı duyarız. Sistemi belirlemek hocanın işi. Bizim işimizi futbol oynamak. O sistem olur bu siteme olur; bizim işimiz sahaya çıkıp elimizden geleni yapmak. Liverpool’da da bazı maçlarda 3’lü sistemi oynadık. Burada da elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

37 Numaralı formayı giyecek

Skrtel daha sonra stada girerek yeni formasını giydi ve hem atkı ile ayrıca da top sektirerek basın mensuplarına resimler verdi. Skrtel Fenerbahçe'de 37 numaralı formayı giyecek.