Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Matador Goudelock

Matador Goudelock

Euroleague'de Fenerbahçe Ülker, Unicaja Malaga ile karşı karşıya geldi.

Matador Goudelock

İspanyollar’a ilk maçta 20 atan Goudelock, dün de 22 sayıyla yıldızlaştı. ABD’li yıldız oyuncu, Kanarya’nın üst üste 9. galibiyetinde yine önemli pay sahibi oldu

AH şu konsantrasyon. Grup lideriyseniz, grup sonuncusuna karşı oynuyorsanız ne zordur yakalamak. F.Bahçe Ülker de Avrupa devlerini yıkan o konsantrasyonu, iddiası kalmamış Malaga karşısında yakalamakta zorlandı tabii. Lakin rakibi Avrupa’nın olmasa da kendi lignin lideri. Maça da bu görüntüyle başladılar. Art arda top kayıpları yapan, hücumda bir türlü denge kuramayan sarı-lacivertlilere karşı 7-0’lık seriyle başladılar.
NASIL OLSA KAZANIRIZ(!)
TEMSİLCİMİZİN ilk 5 dakikasında 2 sayı kaydedebildiği ilk çeyrekte imdada Goudelock ve Semih yetişti. Bu ikilinin kattığı enerjiyle hareketlenen ilk çeyrek 19-21 Malaga üstünlüğüyle sonuçlandı. Hücumda kısır başlayan 2. periyotta 6:10 kala Wesely’nin sayıları F.Bahçe’yi öne geçirdi (24-23). Dış şut ve serbest atış yüzdesi oldukça kötü olan İspanyollar, hücum ribaundlarıyla yakaladığı 2. şanslarla maça tutunmaya çalıştı ancak F.Bahçe benchinin verdiği katkı, Bogdanovic’in son saniyede attığı müthiş basketle birleşince devre 39-33 temsilcimizin üstünlüğüyle tamamlandı.
‘NASIL olsa kazanırız’ düşüncesiyle başladığı maç sayısı az değil bu sezon F.Bahçe’nin. Bu da onlardan biriydi. Ancak ilk yarıda sahaya yansımasa da 2. yarı o özgüven farkı açmaya yetti. Bjelica’sı, Goudelock’ı, Bogdanovic’i derken kadrosunun gücü Malaga potasına sayı olarak yağdı. 24 sayı atılan 3. çeyrek 63-45 F.Bahçe üstünlüğüyle bitti. Temsilcimiz adına rahat bir tempoda geçen son çeyrek izleyenler için sıkıcı da olsa F.Bahçe Ülker’in 10. galibiyetini alarak geceyi mutlu kapattı, kapattırdı.

Haberin Devamı