Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Mazeretim var asabiyim ben!

Mazeretim var asabiyim ben!

Alman futbolcu, davranışını gol atamamasından kaynaklanan strese bağladı. Tecrübeli hoca, talebesinin özrünü kabul edince kriz sona erdi

Mazeretim var asabiyim ben!

Mersin maçında oyundan alınışına sinirlenen ve tepkisini kenara gelirken teknik direktör Şenol Güneş'in elini sıkmayarak gösteren Mario Gomez, kendisine yakışmayan bir davranışta bulunduğunu söyledi. Güneş'ten özür dileyen Gomez, "Son maçlarda gol atamadım ve takıma katkı sağlayamadım. Bu bende stres yaptı. Şahsınıza bir tepki değildi" dedi.

BENİM TEK DERDİM BEŞİKTAŞ

Tecrübeli hocaya saygısını dile getiren Alman yıldız, "Hepimiz Beşiktaş için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Benin tek derdim de bu. Aslında kızgınlığım kendimeydi. Lütfen özrümü kabul edin" ifadesini kullandı. Bu tür davranışlar karşısında disiplinli tutumu ile bilinen Güneş, talebesinin itirafı sonrası yumşuyarak, Gomez'i affetti. Böylece ikili arasındaki gerginlik tatlıya bağlanmış oldu.

PANZER SON 2 MAÇTA ARIZALI...

Beşiktaş adına ligde 15, Avrupa'da ise 2 gol atan Gomez, son iki maçtaki performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Başakşehir maçında 4 şutta 3 isabet bulan ancak fileleri havalandıramayan Alman Panzeri, Mersin İY maçında ise oyunda kaldığı 64 dakika içinde sadece iki şut çekti. Ancak çerçeveyi tutturamadı.

Haberin Devamı

3 YILDIZA KART UYARISI

Beşiktaş'ta Gençlerbirliği maçı öncesi ceza sınırında bulunan Gomez, Beck ve İsmail yarınki mücadelede kart görmeleri halinde F.Bahçe derbisinde forma giyemeyecek. Şenol Güneş, üç oyuncuya bu durumu hatırlatırken derbi öncesi kart görmemeleri yönünde uyardı.

(Sabah)