Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Mebran bitti, sıra enerjide!

Mebran bitti, sıra enerjide!

Vodafone Arena’nın çatısında son membran dün döşendi. Önümüzdeki dönemde bu kaplama üzerine stadın elektrik ihtiyacını karşılayacak güneş panelleri yerleştirilecek.

Mebran bitti, sıra enerjide!

BEŞİKTAŞ’IN yeni mabedi Vodafone Arena’da çatıya membran kaplama işlemi dün tamamlandı. Şimdi çatıda zeminin üzerine gelen ön kısma da şeffaf malzemeler yerleştirilecek. Ardından önümüzdeki dönemde membran kaplamanın üzerine son teknolojigün ışığı panelleri yerleştirilecek. Membran bombelerini kaplayacak biçimde, kıvrılabilen bir film şeklinde olan bu paneller, stadın tüm elektrik ihtiyacını karşılayabilecek.

ÖTE yandan statta ısıtma sistemlerinin takılması işlemi de tamamlandı. Teknik altyapının yanı sıra ses, ışıklandırma ve kapılara Passolig turnikelerinin yerleştirilmesi çalışmaları sürüyor.

Tolga&Oğuzhan iğneyle sahada

BEŞİKTAŞ’IN Antalyaspor ile bugün oynayacağı maçta Tolga Zengin ve Oğuzhan Özyakup sakatlıklarına rağmen forma giyecekler. İki futbolcu da iğneyle sahaya çıkacaklar.

5 isim sınırda

KRİTİK Antalyaspor maçı öncesinde Beşiktaş’ta 5 isim kart sınırında bulunuyor. Gomez, Beck, İsmail, Olcay ve Quaresma bugün kart görmeleri halinde 27. haftadaki Kasımpaşa mücadelesinde forma giyemeyecek.

Haberin Devamı