Gazete Vatan Logo
Sivas Spor Mecnun Otyakmaz: "Çok can yakacağını düşünüyorum”

Mecnun Otyakmaz: "Çok can yakacağını düşünüyorum”

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Galatasaray karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Bu oyun bana ileriki haftalar için umut verdi” dedi.

Mecnun Otyakmaz: "Çok can yakacağını düşünüyorum”

Galatasaray, Süper Lig’in 3. haftasında evinde karşılaştığı Sivasspor’u 3-0 yendi. Mücadele sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, “İyi mücadele ettik. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Yeni kurulan bir takımız. Ama bu oyun bana ileriki haftalar için umut verdi. Eksiklerimiz olduğunu biliyoruz. Bugün bir transfer daha yaptık. Carl Medjani ile sözleşme imzaladık. 1-2 transferle milli takım arasını çok iyi değerlendirip hafta sonu bayramda Samsunsporla gelenekselleşen 19. Cumhuriyet Kupası’nda oynayacağız.

Takımımızı hazır hale getireceğiz. Bu takımın bana gelecek için umut verdiğini söyleyebilirim. Rahat bir sezon geçirmek istiyoruz. Bu yıl omurgamızı oluşturup daha iddialı kadroyu önümüzdeki yıllar için hazırlamamız gerekiyor. Kone’nin mücadelesini beğendim. Her geçen gün daha iyiye gidiyor. Çok can yakacağını düşünüyorum” diye konuştu.