Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Medel için 2 rakip!

Medel için 2 rakip!

Fırtına’nın, haftalardır ilgilendiği Gary Medel için Tigres ve CSKA Moskova da devreye girdi. Trabzonspor, artık Şilili oyuncudan gelecek cevabı bekliyor.

Medel için 2 rakip!

Bordo-Mavililer’in, uzun süredir temaslarını sürdürdüğü Gary Medel konusunda Fırtına’ya rakip çıktı. İnter’de forma giyen Şilili futbolcunun transferi için Meksika ekibi Tigres’in ve Rusya’nın köklü kulüplerinden CSKA Moskova’nın da devreye girdiği öğrenildi. 29 yaşındaki futbolcuya, en yüksek ücreti Trabzonspor teklif ederken, Rus ekibi ise görüşmelerde Şampiyonlar Ligi faktörünü koz olarak kullandı. Tigres ise hem Karadeniz ekibinin teklifinden hem de oyuncunun istediği maaştan daha düşük bir ücret önerdi.

İnter ile anlaşıldı...

Şilili oyuncu için İtalyan devi İnter ile 3.5 milyon Euro (14 milyon TL) bonservis karşılığında el sıkışan Fırtına, 29 yaşındaki futbolcudan gelecek cevabı beklemeye başladı. Medel’in hem ön libero ve stoper bölgelerinde görev yapması hem de kariyerli ve tecrübeli bir futbolcu olması nedeniyle teknik direktör Ersun Yanal, yıldız oyuncuyu kadrosunda görmeyi çok istiyor.