Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Medel transferi için son günler

Medel transferi için son günler

Fırtına, haftalardır ilgilendiği Gary Medel’e artık son teklifini iletti. Şilili futbolcu ise Bordo-Mavililer’den düşünmek için süre istedi. CSKA Moskova’nın da ilgilendiği yıldız futbolcunun transferinin birkaç gün içerisinde sonuçlanması bekleniyor.

Medel transferi için son günler

Milan’dan Juraj Kucka’yı transfer ederek büyük iş başaran Bordo-Mavililer, savunma için de artık geri sayıma geçti. Uzun zamandır ilgilendikleri Gary Medel için İnter ile 3.5 milyon Euro’ya (14 milyon TL) el sıkışan Fırtına, Şilili futbolcuya da son teklifini iletti.

29 yaşındaki oyuncu ise teklifi düşünmek için Karadeniz ekibinden birkaç gün süre istedi. Yıldız futbolcu için Rus ekibi CSKA ile yarış halinde olan Trabzonspor, Medel ile anlaşma sağlayamazsa vakit kaybetmeden listedeki diğer alternatiflere yönelecek.

Yanal, Medel’i çok istiyor

Teknik direktör Ersun Yanal, Medel’in hem ön libero hem de stoper bölgelerinde görev yapması nedeniyle Şilili yıldızı kadrosunda görmeyi çok istiyor. Önümüzdeki sezon 50. yılını yaşayacak olan Bordo-Mavililer’de Yanal, 29 yaşındaki futbolcunun tecrübesi ile şampiyonluk yolunda takıma katkı sağlayacağını düşünüyor.

(Fanatik)