Gazete Vatan Logo
Galatasaray Medipol Başakşehir - Galatasaray

Medipol Başakşehir - Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftası dev bir maça sahne oluyor. Şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın karşılaşmasında Medipol Başakşehir, evinde Galatasaray'ı ağırlıyor.

Medipol Başakşehir - Galatasaray

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında bu akşam zirve mücadelesi veren Medipol Başakşehir ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. 61 puanla lider durumda bulunan Beşiktaş'ın 8 puan gerisinde yer alan Başakşehir, aradaki puan farkını 5'e indirmek isterken, 49 puanla 4. sırada yer alan Galatasaray, zirve yarışında kalmak istiyor. Galatasaray Tudor yönetiminde çıktığı 6 maçta; 3 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

İLK 11'LER

Medipol Başakşehir: Volkan, Caiçara, Yalçın, Epureanu, Alpaslan, Mahmut, Emre, Visca, Mossoro, Cengiz, Adebayor

TEKNİK DİREKTÖR: ABDULLAH AVCI

Galatasaray: Muslera, Semih, Chedjou, Ahmet Çalık, Linnes, Selçuk, Josue, Yasin, Bruma, Rodrigues , Eren

TEKNİK DİREKTÖR: IGOR TUDOR

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Medipol Başakşehir'e konuk olan Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un kadro tercihi dikkati çekti.

Hırvat teknik adam, ligde son oynanan ve 4-0 kazanılan Adanaspor maçının ilk 11'inde 2 değişikliğe gitti.

Galatasaray'ın Adanaspor maçı 11'inde yer alan Luis Cavanda ve Lukas Podolski, Medipol Başakşehir karşılaşmasının yedekleri arasında yer aldı.

Haberin Devamı

Adanaspor maçına yedekler arasında çıkması sürpriz olarak görülen Wesley Sneijder, Medipol Başakşehir önünde de yine kulübede tercih edildi. Takımın bir diğer yıldız ismi Lukas Podolski de Tudor'un ilk 11 tercihleri arasına giremedi.

Bruma ve Chedjou takıma döndü

Sarı-kırmızılı ekipte sakatlıkları geçen Armindo Bruma ve Aurelien Chedjou formasına kavuştu.

Topuğundaki sakatlığı nedeniyle Trabzonspor ve Adanaspor maçlarında oynayamayan Chedjou'nun yanı sıra Portekiz 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda yaşadığı sakatlığın ardından Adanaspor maçını kaçıran Bruma, ilk 11'de sahaya çıktı.

Tek forvet Eren Derdiyok

Igor Tudor, Medipol Başakşehir müsabakasında savunma ve orta sahayı kalabalık tutup tek forvete döndü.

Galatasaray müsabakaya Muslera, Semih Kaya, Ahmet Çalık, Chedjou, Linnes, Selçuk İnan, Josue, Yasin Öztekin, Bruma, Rodrigues ve Eren Derdiyok 11'i ile çıktı.

Galatasaray'ın yedekleri ise Cenk Gönen, Sneijder, Podolski, Hakan Balta, Tolga Ciğerci, De Jong ve Cavanda'dan oluştu.

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir'de iki değişiklik

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ligde son oynanan Akhisar Belediyespor maçının ilk 11'inde 2 değişiklik yaparak takımını sahaya çıkardı.

Turuncu-lacivertli ekipte, Akhisar Belediyespor maçının ilk 11'inde yer alan isimlerden İrfan Can Kahveci ilk 18'e giremezken, Ferhat Öztorun ise yedek soyundu.

Bu oyuncuların yerine, sarı kart cezasını dolduran Emre Belözoğlu ile Alparslan Erdem forma giydi.