Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Mehmet Demirkol'dan bomba sözler: 'Cüneyt Çakır...'

Mehmet Demirkol'dan bomba sözler: 'Cüneyt Çakır...'

NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında Mehmet Demirkol önemli açıklamalarda bulundu.

Mehmet Demirkol'dan bomba sözler: 'Cüneyt Çakır...'

İşte Mehmet Demirkol'un açıklamaları;

Hakem konusu üzerine konuşursak Cüneyt Çakır'dan daha yabancısı yok ki. Dünyanın en iyi üç hakeminden birisi nereden Mars'tan mı hakem getireceksin. Çakır içeri de farklı dışarıda farklı neden?'

"Newcastle maçı kemik sesleri geliyor 19 faul var. Siz oyuncularınıza futbol oynatın. Bir de görüşlmeyen verilmemiş olanlar var. Rıza hoca hepimizin saygı duyduğu özel bir hocadır. Futbolu iyi biliyor. Bana şunu nasıl anlatır. Antalyaspor takımına bir bak. 5 tane adam adama oynuyorsun. Sandro işi gücü bıraktı Talisca'nın peşinde koşuyor. Her topu ileriye vurarak futbol oynanır mı? Bu futbol değil."

"Önce bir futbol oynayalım. Eto'o'ya falan gerek yok ki. Talisca'nın peşine adam takıp 90 dakika peşinde koşturacaksan buna gerek yok. Beşiktaş'ın seyircisi yok oyun oyna. 5 tane adam adama oynarsan eninde sonunda pozisyon verirsin. Bu ölmüş oyunları bırakmak gerekiyor. Biz bu faul istatistikleri ile oynarsak hergün hakem htası konuşuruz. Böyle bir oyunu yönetemezsin, yönetilemez. Sen oyun oynamaya çalışmıyorsun."

Haberin Devamı

"Gol futbolun meyvesidir. Ben ağacıda seviyorum ama oyun olsun yani ya... Sonuç olarak burada ilk tartışılması gereken futbola bakış mantalitesi. Çakır'dan daha iyi yok kardeşim dünyada üretilmedi. Türkiye'de kafası karışmıyor sen karıştırıyorsun, senin futola bakış açın böyle yapıyor."

"Penaltı olmasa maçı kazanır mıydınız? 5'5 adam adama oynamakla kazanılır mı maç... Poziyon olunca ben penaltı dedim. Savunma oyuncusu ne yapıyor. Maruz kalana bakmayacaksın, yapanın ne yaptığına bakacasın. Diego topa dokunuyor mu? Dokunmuyor. Cenk'i engelliyor mu? Engelliyor. Takımın kaderiyle oynuyorsun deniyor bunu ben tartamam."

"Cahill, Chelsea maçında tabanla geldiği için 13. dakikada kırmızı kart gördü. İki senedir bu formatta ilerliyorlar. Dolayısıyla böyle oldu. Biz de adamın ayağı kırıldığı halde sarı kart görüyor. Oğuzhan'ın pozisyonu sarı kart görünce Salih'in kaburgaları kırılmıştı. O yüzden sarı kart gördü. Temas var tabanı gelse ne olacaktı. Taban görmediğin yere kalkmaz."

Haberin Devamı