Gazete Vatan Logo
Galatasaray Mehmet Demirkol: "Kjaer G.Saray'a gelirse zor yenilir"

Mehmet Demirkol: "Kjaer G.Saray'a gelirse zor yenilir"

Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın Alanyaspor'u 6-0 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendirdi.

Mehmet Demirkol: "Kjaer G.Saray'a gelirse zor yenilir"

Galatasaray'ın oyunuyla ilgili bir sürü şey söyleyebiliriz ama rakiplerinden en büyük farkı psikolojisi çok iyi. Taraftar, teknik heyet, herkes kendini iyi hissediyor. Bunu görebiliyorsunuz. Yunus Akgün'ün daha yolu var ancak o mücadeleye giriyor. Bu mücadeleye girmesi bile psikolojiden kaynaklanıyor.

İkinci yarı Galatasaray oyunu çizgiden çizgiye açtı. Hücum oyuncuları da öne çıktı. Alanyasporlu oyuncular da yoruldu.

Kadro olarak bakıldığında Galatasaray'da her bölgeye oyuncu lazım. Hoca söylüyor zaten. Savunmaya, hücuma, sol beke oyuncu gerekiyor ama psikolojisi en hazır takım. Problemsiz duruyorlar.

Seyirciler dünden beri hadi toparlanalım, hep beraber stadı dolduralım diyordu. Emre Akbaba, Ndiaye heyecanı var. Terim güvenli duruyor. Psikolojisi çok hazır. Şampiyonlar Ligi için bu şart. Galatasaray'ı çok ciddi bir muharebe bekliyor.

BELHANDA DIŞARIDA KALIR

Belhanda'nın artık bu oyununun üstüne çıkması lazım. Belhanda kendini göstermezse bu kadronun dışında kalır. Emre geldi Ndiaye geldi Modeste de gelirse kendini bir anda dışarıda bulur

Haberin Devamı

GALATASARAY ZOR YENİLİR

Bahsedilen oyuncular gelirse Galatasaray önemli adım atar. Galatasaray çok zor yenilir. Gary Cahill, Modeste ve Fernando bu üçlü çok iyi. Bu maçta Gomis aklıma gelmedi açıkçası. Galatasaray'a alternatif sol bek, stoper ve santrfor lazım.(Skorer)