Gazete Vatan Logo
Galatasaray Mehmet Demirkol: Şu an seçim olsa bir oy alamaz!

Mehmet Demirkol: Şu an seçim olsa bir oy alamaz!

Mehmet Demirkol, spor gündemini değerlendirdi. Demirkol, Dursun Özbek'in şu an seçime girse bir oy alamayacağını söyledi.

Mehmet Demirkol: Şu an seçim olsa bir oy alamaz!

Mehmet Demirkol, Ntvspor'da yayınlanan 'Spor Servisi' adlı programda spor gündemini değerlendirdi.

İşte Demirkol'un değerlendirmeleri:

Biz burada Galatasaray ve Fenerbahçe'yi satmak durumundayız. Fenerbahçe ve Galatasaray başarılı olduğunca medya takip edilir. Gaziantepspor, düşme tehlikesi yaşamıyor olsa, Bülent Uygun açıklamalarıyla oyuncularını baskı altına almamış olsa, biz şunu konuşurduk: Sneijder'in şahane golü de işe yaramadı. Çünkü realite şu: Gaziantepspor, dün elini kolunu sallaya sallaya 5 net pozisyona girdi ancak bitiriciliği gösteremediler.

Dün biz klasik bir Galatasaray izledik. Gaziantepspor'daki futbolcuların kötü vuruşları nedeniyle Galatasaray oyunda kalabildi, Sneijder'in şahane vuruşuyla da 3 puanı aldı. Bu tür başlıklar da işin satışıdır. Siz bu başlıklara aldırmayın. Muslera da iyi kurtarışlar yapmadı, topların hepsi neredeyse üstüne geldi. Muslera böyle üstüne gelen topları kurtararak iyi kaleci olmadı. Onun seviyesi başka.

Sneijder'in yürüyecek hali yok. O kadar basit top kayıpları, o kadar yanındakine top verememeler. Ama öyle kalite ki adam... Sneijder'in frikiğindeki faul faul mü? Gaziantepsporlu futbolcuların itirazı, bildiğin penaltı bu. Çünkü topun başında Sneijder var. Sneijder olmasaydı Selçuk vardı. Penaltı gibi atıyorlar frikiği...

Haberin Devamı

İlişkili Haber

Gaziantepspor maçında Podolski-Tudor krizi!

Podolski'nin oyundan çıkarken Tudor'a Bruma'yı şikayet ettiğini düşünüyorum. Ben Mourinho'nun Bruma'yı çok izlediğini düşünmüyorum. İzleseydi böyle olmazdı bu oyuncu. Sunderland'lik oyundu yani, United'lık değil.

Galatasaray'da Tudor'u otorite olarak görmüyorlar. Bruma görmüyor, Podolski görmüyor. Tek otorite gören oyuncu Selçuk. Sinan Gümüş'ün menajeri neler neler söylüyor, sonra ilk 11'de. Bruma'nın yaşadığı krizden sonra, Bruma da 11'de...

Geçen Dursun Özbek'in Şansal ağabeye verdiği röportajı izledim. Hiç de bir şey söylemiyor. Bu konuyla ilgili bir şey demedi. Koskoca Galatasaray'ın bütün futbol kararları Tudor'a emanet edilemez. Fatih Terim'i, Mustafa Denizli'yi falan getirirsin o zaman tamam. Ama Tudor'un ilk önce kendisini teknik direktör olarak ispatlaması lazım. Tudor, başı sıkışınca kimle konuşacak. Galatasaray'ın futbolunu yönetebilecek bir aklın, teknik direktör, eski futbolcu kimse... Böyle birisinin olması gerekiyor. Cenk Ergün'ün üstüne yıkmasın başkan Özbek bu işi... Cenk iyi bir profesyonel ama futbol için yeterli değil. Dursun Özbek, desin ki 'Galatasaray'ın futbol aklı benim', bir kişi bile oy vermez. Kendisi bile düşünür...

Haberin Devamı

Semih Kaya'nın yüzde 150 ile oynaması lazım Galatasaray'da oynaması için. Yüzde 150 ile Galatasaray'da oynaması gereken bir adam yüzde 50'lere düşüyorsa, Galatasaray forması pahalıdır. Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe formalarını 1 gün önceki performansınla elde edemezsin. Yoksa gidersin. Ronaldinho gitti yahu... Dediler ki senin performansın artık yeterli değil. Her saniye bu okulun sistemine uygun davranacaksın.

İlişkili Haber

İşte Tudor'un yeni 10 numarası! Sneijder'in yerine...

Muslera'nın bütün yan toplara çıkması lazım. Çünkü zaten yiyorsun, bari çıkıp ye... Muslera sıradanlaştı artık. Dün Gaziantep 5 gol kaçırdı, 'Muslera ne güzel oynadı' diyor muyuz? Demiyoruz, çünkü üstüne geldi top.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın omurgasında bir problem var. Galatasaray sürekli yancı alıyor. Bir tane direkt bir oyuncu al. Harcadığın paralar da az parala değil.

Şu anda bir takım menajerler, Dursun Özbek'in önüne listeyi koydular, oradan adam seçiliyor. Türk futbolu menajerlerin scout olarak değerlendirdikleri yapıdan çıkmazsa bu iş batmıştır. Menajer, menajerliğini bilecek. Menajerler bildiğin kulüp yönetiyor. İşini yapana benim diyeceğim bir şey yok. Senin şansın, Şenol Güneş'in varsa takım oynuyor, Advocaat'ın varsa oynamıyor. Şu an seçim olsa 1 oy alamaz!

FENERBAHÇE YORUMU

Fenerbahçe bundan daha kötü olamaz. Bu Aykut Kocaman'ın şansı. Fenerbahçe'nin futbol aklı Eto'o'nun yarısı kadar etmez. Fenerbahçe'nin taktik antrenmanlarında oyun durmuyor. Başlıyor, bitiyor. Aykut hoca bunun önüne geçer. Advocaat küstü. 'Bana verdiğiniz sözler yanlıştı, bahsettiğini takım da aynı takım değil' dedi ve küstü.

Haberin Devamı