Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Mehmet Ekici: Kim olduğumu herkese göstereceğim

Mehmet Ekici: Kim olduğumu herkese göstereceğim

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mehmet Ekici basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Mehmet Ekici: Kim olduğumu herkese göstereceğim

F.BAHÇE’NİN ilk transferi Mehmet Ekici, sarı-lacivertli kulübün tarihine geçmek için elinden geleni yapacağını söyledi. Taraftarlara başarılı olacağının sözünü veren yıldız orta saha, gazetecilere şu açıklamaları yaptı:

“F.BAHÇE’NİN yeri her zaman zirvedir. Taraftarlarımız beni hiçbir zaman %80 enerjiyle görmeyecekler. Her zaman %100’ümü sahaya vereceğim. Söz veriyorum, elimden geleni yapacağım. Hiçbir zaman forma hediye edilmez, herkesin forma için savaşması gerekecek. Ben de formayı kapmak için savaşacağım. Lige damga vuracağımı düşündüğüm için buradayım. Hedeflerim çok büyük, F.Bahçe’ye büyük katkılarda bulunmak istiyorum. Kulübüme şampiyonluklar kazandıracağım. Ayrıca yeniden Milli Takım’a seçilmeyi planlıyorum.

‘PARA İÇİN GELMEDİM’

ALEX büyük bir futbolcuydu. F.Bahçe’ye ve Türk futboluna çok önemli katkılarda bulundu. Ben de onun yolunda ilerleyerek ve güzel goller atarım umarım.

F.BAHÇE’Yİ tercih etmemin maddiyatla alakası yok. Biz aile olarak bir söz verdik ve bunun arkasında durduk. Böyle bir karar aldığım için de çok mutluyum. Buraya gelmeden önce heyecan oluştu. F.Bahçe’nin büyüklüğünü hissettim ve bir kere daha gördüm.

Haberin Devamı

KADRO dışı kaldığım 6 ayda zor bir süreç geçirdim. Futbolcunun maç temposunu koruması için oynaması gerek. Ancak ben iyi çalıştım. Altyapıdan hocalarım çok yardımcı oldular. Futbolda sakatlıklar olabiliyor, ben de içinde bulunduğum durumu bir sakatlık süreci olarak gördüm.”

'TRABZON HALKI BENİ ANLADI'

TRABZON’DA kadro dışı kaldığımda oradaki halktan baskı görmedim hissetmedim. Nereye gittiysem Trabzon insanları sıcak karşıladılar, hakkımda hayırlı olmasını dilediler. Trabzon halkına da teşekkür ediyorum zorluk çıkarmadılar beni anladılar. Ancak gelecekler ilgili daha fazla konuşmak istemiyorum.”
'PERSİE'DEN FAYDALANIRIZ'
“VAN Persie tartışılmaz bir futbolcu. Büyük bir kariyere sahip, güzel gollere imza atmış bir isim. Mathieu Valbuena, ben ve diğer arkadaşlarımız elimizden geleni yapacağız. Koşuları çok bilinçli, ayaklarına çok hakim, sakin, tecrübeli olduğu için biz ondan faydalanırız, o da bizden.”

Haberin Devamı