Gazete Vatan Logo
TFF 1.Lig Mehmet Sepil: Şampiyon olacağız

Mehmet Sepil: Şampiyon olacağız

TFF 1. Lig play-off final maçında 4 Haziran Pazar günü Eskişehirspor'la karşılaşacak Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil açıklamalar yaptı

Mehmet Sepil: Şampiyon olacağız

Başkan Mehmet Sepil yaptığı açıklamada Eskişehirspor karşılaşmasının, hayatının en zor 90 dakikası olacağını bildirdi. Göztepe ve Eskişehirspor'un büyük camialar olduğunu belirten Sepil, şöyle konuştu:

"Eskişehirspor özellikle benim gençlik yıllarımda başarılı bir dönem geçirmişti. Onlarla kupa finalinde oynadık, her zaman çekişirdik. Tam bir Anadolu finali. Geçmiş yıllardaki play-off finallerine benzemeyecek, inanılmaz bir atmosfer olacak. Bütün Türkiye maçı seyredecek. Hiç rahat değilim ama kesinlikle şampiyon olacağımıza inanıyorum. Ben bu takıma, oyuncularıma, kadroma hep sonuna kadar güveniyorum, hep söyledim zaten. Son haftalarda gösterdiğimiz performansla inancım arttı, takıma güveniyorum. Bu işten Göztepe'nin zaferle döneceğine inanıyorum."

Final müsabakasında statta Göztepeli taraftarlar için neler yapabileceklerini tartıştıklarını belirten Sepil, "Orada o gün Göztepe'yi ve İzmir'i temsil edeceğiz, çok güzel bir atmosfer olacağına inanıyorum. Daha önce denenmemiş 1-2 iyi şeyi orada deneme düşüncemiz var." dedi.

Haberin Devamı

İZMİR'DEN DESTEK

Bir şehrin en büyük tanıtım araçlarından birinin ulusal veya uluslararası alanda mücadele eden spor kulüpleri olduğunu belirten Mehmet Sepil, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizim İzmir olarak bu şekilde spor branşlarında şehrimizi tanıtacak takım sayımız azdır veya yoktur, yoruma göre. İzmir'in tüm atardamarlarının inanması gerekiyor. Atardamarlar inanmadan başarı sağlanmıyor. İzmir'in Süper Lig'de başarılı takımları olsa, ulusal ve uluslararası alanda verilecek reklam, festival, fuar, kongre organizasyonları bunlarla yapmakla eşdeğerdir."

Başkan Sepil, şunları kaydetti:

"Görevde bulunduğum 3 yıl içinde birtakım şeyler değişiyor. Çok daha iyiyiz bu konuda, yardım gördüğümüz kuruluşlar özellikle kamu kuruluşları var ama her şey sadece para değil. Para da önemli bir parçası ama şehrin desteklemesi lazım. Umarım bu final maçı bunun başlangıcı olur. İzmir için Süper Lig'e bir takım yeterli değildir. İstanbul, Ankara'yı görüyoruz. Bu verilen desteğin İzmir için verilmesi gerekiyor."

Haberin Devamı

TARAFTARLARIN ULAŞIMI

Taraftarların Antalya'ya ulaşımı konusunda bir problem yaşanmayacağını kaydeden Mehmet Sepil, futbolcuların play-off yarı finalinde olduğu gibi verilecek primin tüm kadroya eşit şekilde dağıtılmasını istediğini sözlerine ekledi.

Öte yandan karşılaşma için İzmir Büyükşehir Belediyesinin 63, Menderes Belediyesinin 3 otobüs kaldıracağı bildiridi. Ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesinin karşılaşma için Gündoğdu Meydanı'nda ekran kurduracağı duyuruldu.

Sivasspor ve Evkur Yeni Malatyaspor'un ardından TFF 1. Lig'den Süper Lig'e yükselecek üçüncü ve son takımın belli olacağı play-off final maçında Eskişehirspor ile Göztepe, 4 Haziran Pazar günü Antalya Stadı'nda saat 21.30'da karşı karşıya gelecek.