Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Mehmet Topal'dan itiraf! "Gergindik..."

Mehmet Topal'dan itiraf! "Gergindik..."

Fenerbahçe'nin Karabükspor'u 2-0 mağlup ettiği maçın ardından Mehmet Topal ve Soldado konuştu.

Mehmet Topal'dan itiraf! "Gergindik..."

Kardemir Karabükspor karşısında gol perdesini açan Sarı-lacivertli oyuncu Mehmet Topal da, maçın ardından FB TV'ye açıklamalarda bulundu.

Topal şunları söyledi;

"Pozisyonları gereği zayıf takım olarak düşünülebilir ama öyle değil. Ligin en çok koşan, mücadele eden ve pozisyona giren takımlarından. İstatistiklerde bunu gördük. Zorlu bir ilk yarı geçti. Taraftarımız biraz gergindi, biz de biraz gergindik. Kazanmak istiyorduk. Bu gerginlik bize de olumsuz yansıdı. İkinci yarıda ise taraftarımız mükemmel destek oldu. Hatalarımızda yanımızda oldular. Bu destek oyuna da yansıdı. İnşallah Konyaspor maçını kazanarak, ikinci yarıya en iyi şekilde devam etmek istiyoruz."

SOLDADO: "FENERBAHÇE'Yİ EN YÜKSEK NOKTALARA TAŞIYACAĞIZ"

İspanyol golcü Roberto Soldado da, hep birlikte Fenerbahçe'yi daha iyi yerlere taşıyacaklarına vurgu yaptı.

Soldado şöyle konuştu;

"Bizim için üç puan çok önemliydi. Altın değerindeydi. Kazanarak olumlu gidişatı devam ettirdik. Maçın başında rakibimiz işimizi zorlaştırdı. Daha sonra duran toptan bulduğumuz golle maçı kolay hale getirdik. Taraftarımızın bizi itme çabası içinde olduklarını görüyorum ama biraz daha rahat olsunlar. Çok gerginlerdi. Bu acelecilik sahaya da yansıdı. Çok iyi takımımız. Hep birlikte Fenerbahçe'yi en yüksek noktaya taşıyacağız."

Haberin Devamı