Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Mehmet Topal iyi haberi verdi!

Mehmet Topal iyi haberi verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu Mehmet Topal, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada; olumlu bir kamp dönemini geride bıraktıklarını ve eksiklerin üzerine çalıştıklarını ifade etti.

Mehmet Topal iyi haberi verdi!

Monaco maçının ardından yayıncı kuruluşa konuşan Mehmet Topal, “Marsilya maçında dizime bir darbe gelmişti. MR da çekildi ve ufak bir ödem var dizimde. Sadece riske atmak istemedik. Çok önemsenecek bir şey olmadığını düşünüyorum. İnşallah İstanbul’a döndükten sonra takımla çalışmalara devam edeceğiz.” dedi.

Olumlu bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Topal, “Bence olumlu bir kamp dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Eksiklerimizin üzerine çalıştık. Yoğun antrenman tempomuz vardı ve oynadığımız maçlar yoğun geçse de iyi işler yaptık. Son derece olumlu bir kamp oldu. Dediğim gibi yoğun antrenmanlarımız oldu. Bütün takım iyi çalıştı. İnşallah bu çalışmaların karşılığını Lig’de ve Avrupa’da alırız.” şeklinde konuştu.

Aykut Kocaman’ın sistemine uyum sağlamaya çalıştıklarını dile getiren başarılı futbolcu, “Hocamız nerede görev verirse elimden geleni yaparım. Aykut Hocamızın kendine özgü oyun sistemi var ve bunu bütün takıma yansıtmaya çalışıyor. Ben ve bütün takım da buna çalışıyoruz. Bu yolda iyi bir şekilde gittiğimizi düşünüyorum. Tabii maçlar başlayınca bunun etkisini göreceğiz.” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Son olarak futbolcular olarak sahada ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarının altını çizen Mehmet Topal, “Şu anda takımın şurası eksik ya da burası eksik demek bana düşmez. Takımın patronu Aykut Hocadır ve en iyisini o bilir. Biz oyuncular olarak sahaya çıkıp elimizden geleni yapacağız ve böyle de olacak.” diyerek sözlerini noktaladı.