Gazete Vatan Logo
TFF 1.Lig Mehmet Yiğiner yeniden başkan

Mehmet Yiğiner yeniden başkan

TFF 1 Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nde Mehmet Yiğiner, yeniden başkanlığa seçildi.

Mehmet Yiğiner yeniden başkan

Nazım Hikmet Kültür ve Konferans Salonu'nda yapılan sarı-lacivertli ekibin genel kuruluna AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, CHP Ankara milletvekili Levent Gök, Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, delegeler ve davetliler katıldı.

Başkanlık seçiminden önce Emrullah İşler, Fethi Yaşar, Murat Ercan ve Levent Gök, yaptıkları kısa konuşmalarda genel kurulun hayırlı olması dileğinde bulunarak MKE Ankaragücü'ne "Süper Lig'e çıkma yolunda" başarı dilediler.

Faaliyet raporunun slayt gösterisiyle sunumunun ardından denetleme kurulu raporu ve yönetim kurulu ibra edildi ve tahmini bütçe ile tüzük değişiklikleri onaylandı.

Mehmet Yiğiner, yaptığı konuşmada gece gündüz mücadele ettiklerini belirterek göreve ilk kez başladıkları 13 Ocak 2013’ten sonra önemli işler başardıklarını dile getirdi.

Ankaragücü’nün sorunlarının büyük bölümünün çözüldüğünü vurgulayan Yiğiner, "Transfer yasağını kaldırmak ve devam etmek için 8-10 milyon lira yetecektir. Bu para çok mu büyük para koca Ankara için. Şimdi destek zamanı. Destek sizden şampiyonluk bizden." diye konuştu.

Haberin Devamı

Divan başkanlığını Hüseyin Ar'ın yaptığı genel kurulda Mehmet Yiğiner, 905 delegeden 276'sının oy kullandığı seçimde tüm oyları alarak başkanlığa seçildi.

Sarı-lacivertli kulübün genel kurulu başkan seçilen Mehmet Yiğiner'in delegelere teşekkür etmesiyle sona erdi.

Mehmet Yiğiner başkanlığındaki yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

"Osman Gazi Kandaş, Metin Akyüz, Ercar Soydaş, Gürkan Büyükkaralı, Levent Yılmaz, Ertan Şahin, Muammer Kılıç, Murat Ağcabağ, Tuna Yılmaz, Sadık Soylu, Hasan Bilgili, Tuncay Doğan."