Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Melekler mutlu döndü

Melekler mutlu döndü

Fenerbahçe Grundig, Şampiyonlar Ligi 12'li Play-Off ilk maçında Chemik Police'yi 3-0 mağlup etti.

Melekler mutlu döndü

CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi’nde grup etabındaki iyi oyununa devam eden Sarı MeleklerPolonya deplasmanında set vermedi. Chemik Police karşısında sadece ilk setin ilk yarısı ve son sette sıkıntı yaşayan F.Bahçe Grundig, İstanbul’daki rövanş maçı öncesi büyük avantaj elde etti.
MAÇTA ilk sette Mihajlovic’in servis ve hücumlarıyla setin ortasında kontrol F.Bahçe Grundig’e geçti.
SETİN kalan bölümünde defansta rakibin attığı plaseleri toplamakta, Gizem ile defansta direnmektede sorun yaşamayan sarı-lacivertliler sorun yaşanmadı ve seti 25-20 kazandı.
SON SETTE 9 HATA
İLK sette hücumda durgun oynayan Kim, en etkili isimdi. İyi servis ve servis serileri yakalayan F.Bahçe ilk teknik molaya 8-2 ile 6 sayı önde girdi. Chemik bu mola ardından seri yakalasada Sarı Melekler’de servis temposu hiç düşmedi. Atılan iyi servislerlede Eda’nın blok sayıları birleşince fark açıldı. İkinci sette sadece bir hata yapan F.Bahçe Grundig bu sefer daha rahat bir skorla, 25-18 seti kazandı.
MAÇIN son seti en çekişmeli set oldu. Rakibi karşısında hatalarına dur diyemeyen F.Bahçe Grundig 20’li sayılara kadar kontorlü ele geçiremedi. Chemik Police’de Montana ilk kez etkili oynarken, F.Bahçe’den rakibine cevap ikinci teknik mola sonrasında geldi. Set genelinde 9 hata yapan F.Bahçe’de Bosetti’nin 19-17’de yakaladığı servis serisi ve bu seride Kim’in hücum ve blokta devleşmesi F.Bahçe’yi sete ortak etti. Set sonunda da maç genelinde olduğu gibi az hata yapan ve Kim’in hücumlarıyla sayı bulan Sarı Melekler maçtan 3-0 galip ayrılmayı başardı.
GİZEM ve Bosetti’nin defans ve servis karşılamada iyi oynadığı maçta Mihajlovic ve Kim hücumda farklı anlarda devreye girerek skor yükünü üstlendi.

Haberin Devamı