Gazete Vatan Logo
Futbol Melo bombası! Helikoptere binip imzaya gitti

Melo bombası! Helikoptere binip imzaya gitti

Inter'de Melo'nun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Brezilyalı oyuncu büyük oranda anlaşma sağladığı Palmerias'a helikopterle gitti.

Melo bombası! Helikoptere binip imzaya gitti

Galatasaray'dan 2015 yılında ayrılarak Inter'in yolunu tutan Felipe Melo için Çizme'de işler bir kez daha yolunda gitmedi.

3.7 milyon euro bonservisle transfer olduğu Inter'de Mancini'den sonra göreve gelen Frank de Boer ve Stefano Pioli ile yıldızı barışmayan 33 yaşındaki orta saha oyuncusu sezon sonunda bitecek sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Melo'nun Brezilya Ligi'nin son şampiyonu Palmeiras ile anlaşması bekleniyor.

Inter ile vedalaşan Melo, Pariti'den Sao Paulo'ya doğru helikopter ile hareket etti. Melo bu videoyu Instagram hesabından da paylaştı. Inter tarafından serbest bırakılan Felipe Melo, Çarşamba günü Palmeiras ile resmi sözleşmeyi imzalayacak.

2005 yılından bu yana Brezilya dışında kariyerini sürdüren Felipe Melo, Avrupa'da Mallorca, Racing Santander, Almeira, Galatasaray, Fiorentina, Juventus ve Inter'de forma giydi. Kariyerinin son dönemindeki en parlak günlerini Galatasaray'da geçiren Felipe Melo, 4 sezonda 8 kupa kazanarak Türk futbol tarihinin en fazla kupa kazanan Brezilyalı futbolcusu oldu.
Melo'nun Palmeiras'a transferinin ardından kariyerine başladığı Flamengo'da taraftarların yıldız futbolcuya nasıl bir tepki göstereceğiyse şimdiden merak konusu olmaya başladı.

Haberin Devamı