Gazete Vatan Logo
Galatasaray Melo'nun alternatifi hazır

Melo'nun alternatifi hazır

Galatasaray Yönetimi, Mancini'nin çalıştırdığı Inter ile adı geçen Felipe Melo'nun alternatifi hazır.

Melo'nun alternatifi hazır

Galatasaray'da yabancı yıldızların neredeyse hemen hepsine bir talip var. Son günlerde kafaları kurcalayan 1 numaralı isim, Felipe Melo. Brezilyalı futbolcunun adı, ciddi olarak ınter’le anılıyor. Mancini yönetimindeki İtalyan devi, yeni sezonda orta sahasını Melo’yla güçlendirmeye karar vermiş durumda. Hatta Sambacı’nın menaceriyle görüşmeler yapıldığı ve anlaşma sağlandığı da gelen haberler arasında. 2011-2012 sezonunda Galatasaray’a 1 yıllığına kiralık gelen, ardından bonservisi alınan ve 3 yıllık sözleşme imzalanan Melo’nun, Cim Bom’la 1 sezonluk daha kontratı var. Ancak Melo gitmek istediğini söylerse, yönetim fazla zorlamayı düşünmüyor.

"BELKİ VEDA ZAMANI GELMİŞTİR"

Salı günü mazbata alacak olan Dursun Özbek başkanlığındaki Galatasaray Yönetimi, çarşamba günkü kupa mücadelesi bittikten sonra, yani perşembe günü Felipe Melo ile masaya oturacak. İşte bu görüşmede, Melo’nun tam olarak ne istediği sorulacak. Kısa bir süre önce, “Yeni başkan benimle sözleşme yenilemek istiyor” diyen Melo’nun son günlerdeki çıkışlarını, Galatasaray’ı gözden çıkardığı için mi, yoksa yeni kontrat istediği için mi yaptığı öğrenilecek. Gazetecilerle yaptığı son röportajda, “Belki de veda zamanım gelmiştir” diyen Melo’nun nokta koyma ihtimali düşünülerek alternatif isimler belirlendi. İşte o adaylar:

Haberin Devamı

"ONDAN DAHA SERT VE AGRESİF"

Milan’daki sözleşmesi biten Nigel de Jong, gündemdeki ilk isim. Çünkü bonservisi elinde ve Melo’nun boşluğunu dolduracak kadar savunma özellikleri gelişmiş, sert ve agresif bir futbolcu. Hem Hollanda formasıyla hem de Milan’da yaptığı çok sert faullerle tanınan 30 yaşındaki Jong, Milan’dan önce Manchester City, Hamburg ve Ajax formaları giymişti. Bu transferin, uzun süredir Galatasaray’ın gündeminde olduğu belirtiliyor.

(Skorer)