Gazete Vatan Logo
Galatasaray Melo'ya karşılık bedava Jose

Melo'ya karşılık bedava Jose

Sambacı’nın menajeri , oyuncusunu Inter’e götürebilmek için üçlü takasa imza attı

Melo'ya karşılık bedava Jose

Inter, Melo için para ödemedi, takası da Aslan istemedi. Melo’nun da menajeri olan Jose Rodriguez kendisi ile aynı adı taşıyan Real Madrid’li oyuncusunu G.Saray’a bedavaya getirmeyi önerdi, Melo’nun serbest bırakılmasını şart koştu... Real ile G.Saray anlaştı, artık herkes yeni takımı için gün sayıyor

FELIPE Melo’nun ayrılmak istemesi ile birlikte sarı-kırmızılı kulübün kapısını en ciddi olarak Inter çalarken İtalyanlar da 3.2 milyon Euro olarak belirlenen bonservisi vermek istemedi... Takasta Nagatomo’yu öneren Milano ekibinin bu isteği G.Saray tarafından geri çevrilirken görüşmeler de durdu.
G.Saray, Melo’ya tüm alacaklarını ödeyerek oyuncunun UEFA’ya gitme ihtimalini ortadan kaldırıp elini güçlendirirken istediğini almak için kolları sıvadı. İşte tam da bu noktada Melo’nun menajeri Jose Rodriguez devreye girdi ve tam bir transfer oyunu ile herkesi memnun edecek bir transfer zincirine imzasını attı.
YARISI REAL MADRID’İN
REAL Madrid’in geçen sezon Deportivo’ya kiraladığı Jose Rodriguez’in de menajeri olan ve aynı ismi taşıyan Jose Redriguez, 20 yaşındaki oyuncuyu G.Saray’a önerdi... Ancak bir şartla... O da Melo’dan bonservis istememek!
REAL Madrid ile görüşen ve oyuncuyu bonservissiz olarak G.Saray’a göndermeye ikna eden menajer, ardından da G.Saray’a bu teklifi iletti ve düşünmeleri için süre verdi. Sarı-kırmızılı yönetim, bu öneriyi makul bulurken hem oyuncu hem de Real Madrid ile menajeri aracılığı ile görüştü.
Oyuncuya yıllık 700 bin Euro ödemek üzere el sıkışan G.Saray oyuncuyu da satması durumunda bonservisinin yüzde 50’sini Los Galacticos’a vermek üzere el sıkıştı.
MENAJER Jose Rodriguez, Real Madrid-G.Saray ve oyuncu Jose Rodriguez üçgenindeki görüşmelerden mutlu sonla çıkınca bu kez Inter cephesine yöneldi ve masaya eli daha güçlü oturarak hem oyuncu hem de kendisi için en iyi rakamı alabilmek üzere anlaşmaya vardı.
BU görüşmelerin ardından taraflar prensipte anlaşırken geniş çerçeveli transferde arada sadece pürüzler kalırken bunların da kısa sürede çözüme kavuşması ile birlikte imzaların atılacağı
öğrenildi.

Haberin Devamı