Gazete Vatan Logo
Süper Lig Menajeri açıkladı: Emre Mor Süper Lig'e gelebilir!

Menajeri açıkladı: Emre Mor Süper Lig'e gelebilir!

Dortmund'da oynayan milli yıldız Emre Mor için menajerinden oldukça önemli açıklamalar geldi.

Menajeri açıkladı: Emre Mor Süper Lig'e gelebilir!

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile ismi anılan Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan, TRT Spor'da Ersin Düzen'in sunduğu Transfer Günlüğü Programı'na genç oyuncunun geleceği ile ilgili açıklamalar yaptı.

Dortmund'un Emre'yi kiralamaya sıcak baktığını, ancak İspanya ve İngiltere'den teklifler aldıklarını kaydeden Özcan, "Emre için teklifler var, ancak kimseyle anlaşmadık. Öncelikle Emre'nin kulüpteki geleceğinin netleşmesi gerekiyor. Dortmund'un yeni hocası Bosz, Ajax'a onu transfer etmek istemişti. Bosz takımda kalmasını istiyor, ancak başka kulüpte kiralık oynamasına karşı değil. Bu yüzden başka kulüpler ile görüşmemize izin verdi. Emre milli takımdan yeni döndü. Oturup, konuşacağız ve bir karar vereceğiz" dedi.

"FENERBAHÇE, GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ İSTİYOR"

Türkiye'den 3 büyük kulüp ile birlikte İspanya ve İngiltere'den teklif aldıklarını söyleyen menajer, "İspanya ve İngiltere'den bize ve Dortmund'a teklif yapıldı. Türkiye'den Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ilgileniyor, ancak 3'ü de teklif yapmadı. Bizim kararımızı bekliyorlar. 3'ünün de düşüncesi Emre'yi kiralamak, zaten bonservisini ödemeleri mümkün değil. Emre'nin sürekli oynayacağı bir takımda olmasını ve oyununu geliştirmesini istiyoruz, önceliğimiz para değil. Dortmund'da bu gerçekleşirse, kalır, Aksi takdirde başka takıma gitmesi iyi olur" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Emre Mor, geçtiğimiz sezon Dortmund'da 19 maçta 475 dakika oynadı ve 1 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi.