Gazete Vatan Logo
İtalya Menajeri açıkladı! Yıldız oyuncu artık...

Menajeri açıkladı! Yıldız oyuncu artık...

Manchester City’nin tecrübeli defans oyuncusu Pablo Zabaleta’nın menajeri Federico Pastorello, oyuncunun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Menajeri açıkladı! Yıldız oyuncu artık...

Uzun süredir Roberto Mancini’nin teknik direktörlüğünü yaptığı Inter’in transfer listesinde olan Pablo Zabaleta’nın menajerinden transfer açıklaması geldi.

Sky Sports’a konuşan oyuncunun menajeri Federico Pastorello Serie A’nın kendileri için güçlü bir seçenek olduğunu belirterek, “Takımın gelecek sezonki teknik direktörü Pep Guardiola onu takımda tutmak istiyor ancak Pablo’nun İngiltere’deki zamanı sona erdi. Artık yeni bir ligde yeni bir macera istiyor. Bu transfer döneminde ya da diğerinde onu Serie A’da izleyeceğimizi düşünüyorum.” açıklamasında bulundu.

Federico Pastorello’nun bu açıklamaları İtalya basınında Pablo Zabaleta’nın Inter’e transfer olacağı yönündeki iddiaları kuvvetlendirdiği şeklinde yorumlandı. Roberto Mancini’nin Manchester City’i şampiyon yaptığı 2011-2012 sezonunda takımın önemli oyuncularından biri olan 31 yaşındaki Pablo Zabaleta, Manuel Pellegrini döneminde çok fazla forma şansı bulamadı. Manchester City formasıyla bu sezon ligde sadece 12 maçta ilk 11’de sahaya çıkabildi.

Haberin Devamı

(Sporcope)