Gazete Vatan Logo
Futbol 2018’e kadar Mercedes’le yola devam

2018’e kadar Mercedes’le yola devam

TFF, Mercedes-Benz Türk ile 1996 yılında başlayan sponsorluğunu 2018 yılı sonuna kadar uzattı

2018’e kadar Mercedes’le yola devam

TFF, Mercedes-Benz Türk ile olan işbirliğini 2018 yılı sonuna kadar uzattı. Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine TFF Başkanı Yıldırım Demirören, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Rainer Genes ile Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün ve milli takım oyuncuları katıldı.
'AZALMAYAN?BİR?DESTEK'
İMZA töreni öncesi konuşan Servet Yardımcı, 18 yıl kesintisiz süren ortaklığın 20. yılını da 2 yıl sonra kutlayacaklarını belirterek, "Hiç azalmayan bir destek. Başarılarla dolu, görkemli bir yolculuk. Bu işbirliğinde tüm markaların alacağı mesajlar var. Büyük markalar her zaman köklü ve büyük takımların yanında yer almalı" dedi.
RAINER Genes ise futbolun Türkiye'deki en popüler spor olduğuna dikkati çekerek, "Herkes futbol milli takımını destekler. Mercedes-Benz ile TFF arasındaki işbirliği, türünün en istikrarlı ve uzun soluklu çalışmalarından biridir. 1996 yılında başlayan sponsorluğumuzla TFF'nin en eski sponsoruyuz. Daha uzun yıllar bu desteğin sürmesini istiyoruz. Mercedes-Benz, Almanya Milli Takımı'nın da sponsoru. Türkiye, Almanya dışında futbolda desteklediğimiz tek ülke. Konforlu, güvenilir ve çevre dostu araçlarımızla milli takıma destek oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı