Gazete Vatan Logo
İtalya Merih Demiral'a 45 milyon euro!

Merih Demiral'a 45 milyon euro!

Milan, Juventus'un 18 milyon euroya kadrosuna kattığı Merih Demiral için daha önce yaptığı 30 milyon euroluk teklifi 45 milyon euroya çıkardı.

Merih Demiral'a 45 milyon euro!

Milli futbolcu Merih Demiral yaz transfer döneminin ilk günlerinde Sassuolo'dan 18 milyon euro karşılığında Juventus'un yolunu tutmuştu. Milli futbolcu daha resmi maça çıkmadan değerini neredeyse 3 katına çıkardı. Milan, Juventus'a yaptığı 30 milyon euroluk teklifi 45 milyon euroya çıkardı.

Juventus'un bırakmaya niyeti yok!

Milan, Merih Demiral transferinde oldukça ısrarcı. Juventus kırmızı-siyahlı kulübe Rugani'yi teklif etse de onlar Merih Demiral'ı kadrolarına katmak istiyorlar. Ancak siyah-beyazlı kulübün 22 yaşındaki stoperi bırakmaya niyeti yok!

Olursa tarihe geçecek!

Juventus olur da Merih Demiral'ı 45 milyon euro karşılığında Milan'a satarsa Milli futbolcu Türk futbol tarihinin en pahalı transferini gerçekleştirecek. Daha önce Arda Turan Atletico Madrid'den 41 milyon euro karşılığında Barcelona'ya tranfser olmuştu.

Paratici açıklamıştı

Merih Demiral tranfserinde başrolü oynayan Juventus sportif direktörü Fabio Paratici geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Merih Demiral için gelen teklifleri haya bile edemezsiniz demişti.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi kadrosunda!

Juventus'ta UEFA'ya bildirilecek Şampiyonlar Ligi kadrosu da şimdiden merak konusu. Teknik direktör Sarri'nin Chiellini, Bonucci, Merih Demiral ve De Ligt'i kesin olarak kadroya yazması bekleniyor. Rugani, takımdan ayrılmasa bile kendisine devler ligi kadrosunda yer bulamayacak.

(Fanatik)