Gazete Vatan Logo
Futbol Merih Demiral ve Cenk Tosun'dan alkışlanacak hareket

Merih Demiral ve Cenk Tosun'dan alkışlanacak hareket

Corona virüs nedeniyle zorluk çeken ailelere yardım etmek için sporcular birlik oldu ve sosyal medya üzerinden harekete geçti. Ünlü şarkıcı Haluk Levent sosyal medya hesabından bir yardım çağrısında bulundu. Milli futbolcumuz Merih Demiral da destek vereceğini açıkladı. Ayrıca Haluk Levent yaptıkları kampanyaya Cenk Tosun'un da destek vereceğini açıkladı.

Merih Demiral ve Cenk Tosun'dan alkışlanacak hareket

Corona virüs tüm dünyayı etkisi altına alırken ünlü sporcuların yaptıkları yardımlar büyük bir birliktelik doğmasına ve zorluk çeken ailelerin bir nebze de olsa rahatlamalarına neden oluyor.

Ülkemizde de bu tarz çalışmalar yapılmaya başlandı. Ünlü şarkıcı Haluk Levent sosyal medya hesabından bir yardım çağrısında bulundu. Milli futbolcumuz Merih Demiral da destek vereceğini açıkladı.

Haluk Levent sosyal medya hesabından, " Oyuncusundan sporcusuna, müzisyenine kadar tüm ünlü dostlarıma sesleniyorum! Ben sizlerden daha hayırsever değilim.Sadece daha koordineliyim. Gün dayanışma günüdür! Bireysel değil hep birlikte hareket edelim. Sizi seviyoruz ve bekliyoruz." mesajını paylaştı.

İlk 100 TL'lik İddia Oyununa 10 TL Hediye! Üstelik Herkese Banka Komisyonu İade! Katılmak için tıklayın.