Gazete Vatan Logo
İspanya Messi 1 puanı kurtardı!

Messi 1 puanı kurtardı!

İspanya La Liga'nın 17. haftasında Villarreal, El Madrigal'de konuk ettiği Barcelona ile 1-1 berabere kaldı.

Messi 1 puanı kurtardı!

Villareal, Barcelona'yı devirmek üzereydi ki Messi sahneye çıktı...

İlk yarısında temponun yüksek olduğu maçta Barcelona daha atak gözüken taraftı fakat iki takım da gol bulamadan ilk yarıyı eşitlikle tamamladı.

PATO HAZIRLADI, SANSONE SKORU BELİRLEDİ

İkinci yarının hemen başında Pato'nun asistinde Nicola Sansone takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. Bu golden sonra ataklarını sıklaştıran ve oyunu Villarreal kalesine yıkan Barcelona aradığı golü bir türlü bulamadı. Milli oyuncumuz Arda Turan, 71. dakikada Lucas Digne'nin yerine oyuna girdi. Luis Enrique bu değişiklikle birlikte iyice risk aldı ama Arda Turan da Barcelona'ya yardımcı olamadı. Maç 90. dakikaya kadar ev sahibinin üstünlüğü ile geçildi. Maçın 90. dakikasında Barcelona'nın kazandığı serbest vuruşu, Lionel Messi gole çevirdi ve takımına 1 puanı getiren isim oldu.

BARÇA, REAL MADRID'İN 6 PUAN GERİSİNDE KALDI

Hakem Ignacio Iglesias Villanueva, maç boyunca 4 kez sarı kartını kullandı. Bu kartların 2'sini Villarreal'e, diğer 2 kartı ise Barcelonalı oyunculara gösterdi.

Haberin Devamı

Barcelona, bu beraberliğin ardından puanını 35 yaptı ve 3. sırada kaldı. Villarreal ise 29 olan puanını 30 yaptı ve 5. sıraya yükseldi.