Gazete Vatan Logo
Şampiyonlar Ligi Messi sahneyi kimseye bırakmadı!

Messi sahneyi kimseye bırakmadı!

Şampiyonlar Ligi D grubu maçında Katalan temsilcisi Barcelona, Nou Camp'ta İtalya'nın köklü kulübü Juventus'u Messi'nin yıldızlaştığı maçta 3-0 mağlup etti.

Messi sahneyi kimseye bırakmadı!

TÜM futbolseverlerin heyecanla beklediği gün nihayet geldi. Şampiyonlar Ligi’nde 2017-18 sezonu dün gece oynanan maçlarla start aldı. İlk haftada da müthiş bir mücadele vardı. Geçen sezon büyük hüsran yaşayan Barcelona, 2016-17’de Devler Ligi’ni finalde kaybeden Juventus’u konuk etti.

DURMAK BİLMEDİ

İTALYA ekibinin çok önemli eksikleri olduğu için herkes doğal olarak Barcelona’yı favori görüyordu; beklentiler de karşılığını buldu, Barça 3-0 kazandı.

MAÇIN ilk devresinde Katalan ekibi kontrolü elinde tutsa da Dembele’nin yararlanamadığı pozisyon haricinde 44. dakikaya kadar heyecan yaşatan bir an olmadı. Ancak 45’te Messi çıktı sahneye. Suarez’le yaptığı duvar pasından sonra direğin dibinden ağlara gönderdi Arjantinli topu: 1-0.

MESSI’NİN 2. yarıda da durmaya niyeti yoktu. 52’de yıldız futbolcu ceza sahası dışında direğe takıldı. 4 dakika sonra ise son çizgiye inip içeri çevirdi, defans karşıladı ama dönen topu Rakitic tamamladı: 2-0. Perdeyi kapatan isim de tabii ki Messi’ydi. Arjantinli yıldız 69. dakikada Iniesta’dan aldığı pasta Juventus ağlarını bir kez daha havalandırıp skoru belirleyen isim oldu.

Haberin Devamı

D Grubu'nda oynanan diğer karşılaşmada Portekiz ekibi Sporting Lisbon, deplasmanda Yunan temsilcisi Olimpiakos'u 3-2'lik skorla yendi.

Konuk takıma galibiyeti getiren golleri 2. dakikada Seydou Doumbia, 13. dakikada Gelson Martins ve 43. dakikada Bruno Fernandes kaydetti. Ev sahibinin golleri de 89 ve 90+1. dakikalarda Pardo'dan geldi.