Gazete Vatan Logo
Sivas Spor Mesut Bakkal'dan Bitnel'e destek

Mesut Bakkal'dan Bitnel'e destek

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, Galatasaray-Trabzonspor maçını yöneten hakem Deniz Ateş Bitnel'in eleştirilmesini doğru bulmadığını ve Bitnel'in kararlarının çoğunun doğru olduğunu savundu.

Mesut Bakkal'dan Bitnel'e destek

Kulüp tesislerinde yapılan antrenman sonrasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Bakkal, Trabzonsporlu futbolcu Salih Dursun'un hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstermesine değinerek, "Olaya şöyle bakıyorum, Trabzonspor cephesi haklı, hakem de hatalı ama bizler sahada iş yapanlar olarak birbirimize biraz daha saygılı olmamız gerekiyor. Tek taraflı hakeme yüklenildi ama bence futbolculardan da hatalı olanlar var yani, yok değil. Tek taraflı değil" dedi.

Sürekli hakemlerin gündeme geldiğini kaydeden Bakkal, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hep 'hakem, hakem' deniliyor ama kimine göre bazı penaltılar penaltı değil, kartlarda hep itirazdan. Baktığınız zaman kararların çoğu da doğru yani. Keşke olmasaydı, çok güzel giden bir maçtı. Aslında yorumu kendi başındaki adamlara bırakmak gerekiyor. En baştan beri liglerde çoğu insanın canı yanıyor. Çok genç hakemleri ortaya koyduk, inşallah bunlarda zaman içerisinde başarılı olacaktır. Bu süre zarfında birilerinin de canı yanacaktır diye düşünüyorum. Galatasaray-Trabzonspor maçında sadece hakeme yüklenmeyi ben biraz haksızlık olarak düşünüyorum."

Haberin Devamı

Antalyaspor maçı
Ligin 23. haftasında Antalyaspor ile yapacakları maça değinen Mesut Bakkal, bu mücadele öncesi takım olarak keyiflerinin yerinde olduğunu dile getirdi.
Süper Lig'de kalabilmeleri için 20 puana ihtiyaç duyduklarını belirten Bakkal, "Antalyaspor maçı ligde yukarıya tutunma maçımız" ifadesini kullandı.
Hedeflerini maç maç belirlediklerini kaydeden Bakkal, Antalyaspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.
Coşku ve isteği Antalyaspor maçına yansıtmak istediklerini vurgulayan Bakkal, "Zor maçlar oynayacağız, ama takım halinde zoru başaracağımıza inanıyorum. Takım mücadele etmeye, istemeye başladı ve bu da beni mutlu ediyor" diye konuştu.
Hazırlıklar sürüyor
Kırmızı-beyazlı ekip, Antalyaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürdü.
Futbolcular kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaparken, sakatlıkları bulunan Ziya Erdal, Erkan Kaş ve Djakaridja Kone çalışmaya katılmadı.

Haberin Devamı