Gazete Vatan Logo
Alanyaspor Mesut Bakkal'dan galibiyet yorumu

Mesut Bakkal'dan galibiyet yorumu

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Göztepe'yi 1-0 mağlup eden Aytemiz Alanyaspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, "İlk galibiyetimiz aldık. Camiaya hayırlı olsun. Amacımız devam etmek." dedi.

Mesut Bakkal'dan galibiyet yorumu

Bakkal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, galibiyet nedeniyle oyuncularını kutladı. Oyun planlarının öncelikle rakibi durdurup sonra sonuca gitmek olduğun ifade eden Bakkal, "Bunda başarılı olduk. Hafta boyunca çalışma imkanımız oldu. Maça da 5 rotasyonla çıktık. Böyle olması gerekiyordu ama görev verdiğimiz oyucular iyi oynadılar, takım iyi oynadı. Golü bulduktan sonra ise pozisyon verdik. Bunun üzerine çalışmamız gerekiyor. Daha az pozisyon vermemiz gerekiyor." diye konuştu.

Bakkal, ligde alınan 3 mağlubiyetten sonra bugün kazanılan 3 puanın kendileri için çok önemli olduğunu belirtti. Daha 4 gün önce Galatasaray maçında farklı yenildiklerini hatırlatan Bakkal, "5 gün sonra Göztepe maçındaki bu mücadeleyi verdiğimiz için oyuncularımı kutluyorum. Taraftarlara da teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmadılar ve olumsuzluk yapmadılar. İlk galibiyetimiz aldık. Camiaya hayırlı olsun. Amacımız devam etmek." diye konuştu.

Göztepe cephesi

Göztepe Teknik Direktörü Bayram Kadir Bektaş ise üzgün olduklarını çünkü kazanmak için Alanya'ya geldiklerini ifade etti.

Haberin Devamı

Rakip takım hakkında yaptıkları tüm analizlerin doğru çıktığını savunan Bektaş, neredeyse pozisyon vermeden ortada geçen bir ilk yarı izlediklerini söyledi. Rakibin kanat oyuncularının içeri kat ederek beklerle daha çok fırsat arayacağını bildiklerini anlatan Bektaş, şöyle konuştu:

"Rakibi iyi kapattık, ilk yarı 0-0 bitti. İkinci yarı biz futbolumuzu oynamak için sahaya çıktık. Topa sahip olma oranımız daha iyiydi. Golü yiyene kadar. Mağlup duruma düştükten sonra golü aramaya devam ettik. Maalesef rakibimiz pozisyona bile girmemişken basit bir hata yaptık. Bizim gibi kaliteli oyunculardan kurulu bir takım, bunu yapmamalı."

Karşılaşmada 1-0 geriye düştükten sonra pozisyonlar aradıklarına değinen Bektaş, net pozisyonlar da bulduklarını kaydetti. Ancak bu pozisyonları değerlendiremediklerini dile getiren Bektaş, "Tabii üzgünüz, buradan evimize 3 puanla dönmek isterdik, olmadı. Yeni katılan oyuncuların adaptasyonu iyi. Milli arayı da iyi değerlendirirsek daha derli toplu bir Göztepe inşallah sahaya çıkacak." değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı