Gazete Vatan Logo
Sivas Spor Mesut Bakkal: Kayseri'ye final için gideceğiz

Mesut Bakkal: Kayseri'ye final için gideceğiz

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Gençlerbirliği galibiyetiyle avantaj yakaladıklarını ve Kayserispor maçına final için gideceklerini söyledi.

Mesut Bakkal: Kayseri'ye final için gideceğiz

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet alan Medicana Sivasspor'da karşılaşma sonrası Teknik Direktör Mesut Bakkal müsabakayı değerlendirdi.

Takım, taraftar, şehir ve yönetim olarak zor bir süreçten geçtiklerini söyleyen Bakkal, "Sivas, çalışmaktan çok keyif aldığım, hoşlandığım bir şehir. Biz bu şekilde zor kazanmayı takım olarak hak etmiyoruz. Aslında çok rahat ortamlarda oynamamız gereken bir takımımız, şehrimiz ve yönetimimiz var. Kazanma adına özellikle ikinci devre her şeyi yapan oyuncularımı kutluyorum" şeklinde konuştu.

İbrahim Öztürk'ü son dakika oyuna almasının tepkiyle karşılandığını ifade eden Bakkal, John Boye ileriye alarak uzun toplarla gitmek istediklerini ve sonuçta penaltı yaptırdığını belirtti.

Ligin bitmesini az bir zaman kaldığını hatırlatan Bakkal, "Kayseri'ye finale gideceğiz. Ondan sonra Fenerbahçe ile oynayacağız. Moralli olduğumuz, taraftarımızın arkamızda olduğu zaman çok şeylerin yapılabileceğini, 60. dakikadan sonra gösteren bir Sivasspor vardı. 10 kişi kaldıktan sonra inanılmaz bir şekilde kondisyonumuz ortaya çıktı. Oyun gitti, geldi. Yenilebilirdik. Gençlerbirliği çok atak yakaladı ama inançlar birleşince bu işler oluyor. Devam ettiğimiz için mutluyum. En azından bir avantaj yakaladık. Final oynama avantajı yakaladık" diye konuştu.
Bir basın mensubunun Texeira ile başlamama nedeninin sorulması üzerine Bakkal, Texeira'nın bir hafta boyunca sadece bir antrenmana çıktığını ve iğne ile de sahaya çıktığını belirtti.

Haberin Devamı