Gazete Vatan Logo
Futbol Mesut Özil'den Fenerbahçe yanıtı: Heyecanlıyım

Mesut Özil'den Fenerbahçe yanıtı: Heyecanlıyım

Arsenal'in yıldız futbolcusu Mesut Özil, isminin sık sık Fenerbahçe ile anılması hakkında açıklamalar yaptı.

Mesut Özil'den Fenerbahçe yanıtı: Heyecanlıyım

Arsenal'in orta saha oyuncusu Mesut Özil, transferi için Fenerbahçe ile isminin sık sık anılması hakkında yayıncı kuruluşa konuştu.

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Mesut Özil, "Buradaki bu sene ve seneye de olmak üzere devam edecek kontratımdan çok memnunum. Şimdiden geleceğin ne getireceğini söylemek olmaz, gelecek konusunda ben de heyecanlıyım ama neler olacağını bilemiyorum" dedi.

"ELNENY KARDEŞ GİBİ..."

Beşiktaş'ta forma giyen Elneny hakkında da konuşan Mesut, "Umarım Elneny geri dönmek için yeniden bir şans bulur. Teklif aldığında Türkiye'yi bilen birisi olarak yanıma gelerek oradaki yaşama dair sorular sordu. Ona orada oynamasının çok iyi olacağını söyledim. Mısır ve Türkiye'nin kültürlerinin ve yemeklerinin benzer olduğunu söyledim. Umarım geri döner çünkü onunla çok eğleniyorduk. O benim için küçük bir kardeş gibi" ifadelerini kullandı.

Mikel Arteta ile çalışmaktan ötürü memnun olduğunu vurgulayan Mesut Özil, "Arteta, daha önceki röportajlarımda da söylediğim gibi kendisinin bu kadar kısa sürede kulübü benimsemesi birçok insan için şaşırtıcıydı. İyi bir iş çıkarıyor. Başarı konusunda açlığı var. Onunla ilgili her şey pozitif ilerliyor. Uzun süre görev yapan menajerlerin ardından onların yerine gelip görev yapmak oldukça zordur. Arsenal'da de bunu görüyoruz. İnsanlar sizden hemen aynı şekilde başarıyı sürdürmenizi bekliyor. Arteta'nın hikayesi biraz farklı çünkü ne zaman futbolu bıraktığını hatırlamıyorum fakat üzerinden çok uzun zaman geçmemiştir. Bu sayede oyuncuları daha rahat anlayabiliyor. Arteta, futbolcularla nasıl konuşması gerektiğini, onların nasıl düşünüp nasıl hissedebileceği konusuna oldukça hakim. Takım için en önemli şey pozitif bir ortamın oluşmasıdır. Arteta da bu konuda oldukça başarılı." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı