Gazete Vatan Logo
Futbol Mesut Özil kendi markasını yaratıyor!

Mesut Özil kendi markasını yaratıyor!

Almanya Milli Takımı ve Arsenal'in on numarası Mesut Özil'e kötü haber sponsoru Adidas'tan geldi. Dünyaca ünlü spor giyim markası olan Adidas, Mesut Özil'in bu sezon sona erecek olan kontratının uzatılmayacağını duyururken yıldız futbolcudan yeni hamle geldi. Mesut Özil'in kendi markasını yaratacağı öğrenilirken, markadan ilk tanıtım videosu da spor severlerle buluştu!

Mesut Özil kendi markasını yaratıyor!

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal forması giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in sponsoru olan Adidas, yıldız futbolcuyla sözleşmeyi uzatmayacağını açıkladı. Dünyaca ünlü spor giyim markasıyla sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinin sonuna gelen yıldız futbolcu ise kendi markasını kurma kararı aldı.

Alman firması Adidas yıldız futbolcuyla olan sponsorluk sözleşmesini uzatmama kararı aldı. Özil, Corona virüs döneminde Arsenal'in maaşında indirim yapması talebini reddetmişti. Adidas da, bu hareketin oyuncunun ve dolayısıyla markanın imajını kötü etkilediği gerekçesiyle Mesut'la olan anlaşmasını uzatmama kararı aldı.

Yıldız futbolcunun bu gelişme karşısında ise kendi markasını kurduğu ve tüm yoğunluğunu futbolla beraber bu markaya ayırdığı belirtildi. Mesut Özil'İn markasının ilk tanıtımıyla yıldız futbolcunun "Bitmoji"siyle yapıldı.