Gazete Vatan Logo
Futbol Mesut Özil: Sonuna kadar gideriz

Mesut Özil: Sonuna kadar gideriz

France Football’a konuşan Özil, Dünya şampiyonluğundan sonra Alman Milli Takımı’nın ritmini kaybettiği iddialarına hak verdiğini belirterek, “Sakatlıklar da bizi etkiledi. Ama yavaş yavaş kendimize geliyoruz. Fransa’da sonuna kadar gideceğimize eminim” dedi

Mesut Özil: Sonuna kadar gideriz

Arsenal'in en iyi oyuncusu seçilen Mesut Özil, ünlü spor dergisi France Football'a konuştu. Arsenal'da geçen sezon özellikle asistleriyle göz dolduran ve taraftarların da büyük beğenisini kazanan Mesut Özil, Euro 2016 hedeflerinden kariyerinin seyrine kadar birçok konuya dair açıklamalarda bulundu. Mesut, 2014 Dünya Kupası'nı kazandıktan sonra Almanya Milli Takımı'nın ritmini kaybettiğine dair eleştirilere hak verdiğini belirterek, "Potansiyelimizi tam olarak sahaya yansıtamadığımız iddiaları doğru. Mazeret olarak göstermek istemem ama önemli oyuncularımızın uzun süreli sakatlıkları da performansımızı etkiledi. Başta ben olmak üzere Bastian Schweinsteiger, Sami Khedira, Mario Götze birkaç ay sahalardan uzak kaldık. Şimdi tekrar eski gücümüzü yakalamamız gerekiyor" ifadesini kullandı.

POTANSİYELİMİZ YÜKSEK

Fransa'da düzenlenecek Euro 2016 öncesi iyimser olduğunu da söyleyen Mesut, "Takım yavaş yavaş kendine geliyor. Şampiyona yaklaştıkça ritmimizi buluyoruz ve özgüvenimiz artıyor. Dünya çapında oyunculardan kurulu, potansiyeli çok yüksek bir kadromuz var. Fransa'da baskın bir rol oynayacağımıza ve sonuna kadar gideceğimize eminim" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

İDMAN SAHASINA İLK GİRİP, SON ÇIKIYORUM

Hayatında yaptığı değişikliklerin kariyerine büyük etkisi olduğunu söyleyen Mesut, "Eskiden çok fazla gazlı içecek tüketirdim. Şimdi sıklıkla su ve yeşil çay içiyor, ekmek yemiyorum. Anladım ki, hedeflerinize ulaşmak için yetenek tek başına yeterli değil. Artık idman sahasına ilk giren ve son çıkan oyunculardan biriyim. Birkaç sene önce bu benim için imkansızdı" dedi.