Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Mesut Özil yola çıktı saat 00.15'te İstanbul'da! İlk mesaj İbrahim Kalın'dan

Mesut Özil yola çıktı saat 00.15'te İstanbul'da! İlk mesaj İbrahim Kalın'dan

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil saat 00.15'te İstanbul'da olacak.

Mesut Özil yola çıktı saat 00.15'te İstanbul'da! İlk mesaj İbrahim Kalın'dan

Fenerbahçe'nin, yeni transferi Mesut Özil'in İstanbul'a ne zaman geleceği merak ediliyordu. Mesut Özil'in İstanbul'a geleceğini bilgisini son dakika olarak aktaran A Spor muhabiri Ahmet Selim Kul flaş açıklamalarda bulundu. Son dakika bilgisine göre, Mesut Özil bu akşam İstanbul'da olacak ve yarınki Ankaragücü maçını Fenerbahçe tribününden seyredecek.

ÖZEL BİR İMZA TÖRENİ DÜZENLENECEK
Fenerbahçe'nin, yeni transfer Mesut Özil' özel bir imza töreni yapacağı ortaya çıktı. İmza törenin ne zaman yapılacağı henüz netleşmedi.

Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı Mesut Özil'i Türkiye'ye getirecek olan uçak İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yaptı

TSİ 20.30'da İngiltere'nin başkenti Londra'da olması planlanan TC-RMK kuyruk tescilli uçağın Mesut Özil ve ailesini 00.15'de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na getirmesi bekleniyor.

İBRAHİM KALIN'DAN MESUT ÖZİL'E 'HOŞ GELDİN'

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da resmi Twitter hesabından Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil'e hoş geldin mesajı paylaştı. Yıldız oyuncunun paylaşımını alıntılayan Kalın; 'Evine, yurduna hoş geldin sevgili Mesut Özil' yazdı.