Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Mete Gazoz-Yasemin Ecem Anagöz ikilisinden bronz madalya

Mete Gazoz-Yasemin Ecem Anagöz ikilisinden bronz madalya

Okçulukta Dünya Kupası ikinci ayak müsabakalarında klasik yay karışık takımda Mete Gazoz-Yasemin Ecem Anagöz ikilisi, bronz madalya kazandı.

Mete Gazoz-Yasemin Ecem Anagöz ikilisinden bronz madalya

Antalya'da düzenlenen ve 50 ülkeden 364 sporcunun katıldığı organizasyonun dördüncü gününde final atışları, Konyaaltı Sahili'nde oluşturulan alanda gerçekleştirildi.

Klasik yay karışık takımda Mete Gazoz-Yasemin Ecem Anagöz ikilisi, bronz madalya mücadelesinde Tayvanlı rakipleri Lei Chien-Ying ve Jao Ting-Yu ile karşılaştı. Mete Gazoz-Yasemin Ecem Anagöz ikilisi, rakiplerini 6-2 yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.

Klasik yay karışık takımda altın madalyayı ise finalde Güney Kore'yi yenen Japonya elde etti.

Okçuluk Milli Takımlar Teknik Direktörü Göktuğ Ergin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kürsünün üçüncü basamağına çıkmalarının kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Dünyada Çin gibi söz sahibi takımları yenerek yarı finale kadar yükseldiklerine dikkati çeken Ergin, önlerindeki Akdeniz Oyunları'nda altın madalyanın adayı olduklarını gösterdiklerini kaydetti.

Ergin, sorunsuz bir organizasyon geçirdiklerini, Antalya'nın dünya okçuluğunun merkezlerinden birisi haline geldiğini vurguladı.

Haberin Devamı