Gazete Vatan Logo
Galatasaray Mevlüt Erdinç Dany'ye takıldı

Mevlüt Erdinç Dany'ye takıldı

St.Etienne, 5 milyon Euro'ya indi ancak parayı tek ödemede talep etti. Cimbom ise bu direnci Dany'yi takasta kullanarak kırmak için yeni bir teklif yaptı

Mevlüt Erdinç Dany'ye takıldı

BU sezon transfer döneminde G.Saray'ı en çok uğraştıran görüşmelerin başında Mevlüt Erdinç konusu geliyor. St.Etienne, 8 milyon Euro istediği oyuncu için uzun süre geri adım atmazken hem oyuncunun isteği hem de G.Saray'ın çeşitli kanallardan yaptığı girişimlerle rakamı aşağıya çekmeyi kabul etti.

GEÇTİĞİMİZ sezon takımını sırtlayan isimlerin başında gelen Erdinç için son yapılan görüşmelerde bonservis bedelini 5 milyon Euro'ya kadar indiren Fransızlar, bu parayı tek ödemede istedi. Bu durum sarı-kırmızılıların planlarına tamamen ters düşerken pazarlıklar 5 milyon Euro'nun nasıl ödeneceği konusunda tıkandı.

REDDEDİLMİŞTİ

TRANSFER görüşmelerinin başından bu yana takasta bir yabancı oyuncusunu kullanmak isteyen G.Saray, daha önce Fransa Ligi tecrübesi de olan Dany'yi önermiş ancak bu teklif geri çevrilmişti. Sarı-kırmızılılar bir kez daha Dany'yi de içeren bir teklif sunarken St.Etienne'den gelecek son yanıt bekleniyor.

Alternatifi bile hazır!

MEVLÜT Erdinç transferi için büyük mesafe kat edilirken Saint-Etienne'nin teknik patronu Christophe Galtier de yeni bir forvet alacaklarını söyledi. Kiralık bir oyuncu ile Mevlüt’ün yerini doldurmaya çalışacaklarını belirten Galtier, "Bu transferi büyük bir kulüpten kiralık olarak getireceğiz, bu ismin gelişi Mevlüt’ün geleceği ile bağlantılı olacak" dedi.

Haberin Devamı